ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Ποια είναι η νικήτρια του GNTM 2;

O δεύτερος κύκλος του Greece's Next Top Model (ή τέταρτος, αν μετρήσεις και τις δύο πιο παλιές σεζόν) ολοκληρώθηκε με δύο νικήτριες αφήνοντας τους χιλιάδες τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό. Η Άννα Μαρία Ηλιάδου που αγαπήθηκε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων για το χιούμορ και τις ατάκες της, και που συχνά γινόταν viral στα social media λόγω αυτών, είναι η μία από αυτές γι' αυτό και αξίζει να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. 


Με φόρεμα του Άγγελου Μπράτη,σε μία από τις δοκιμασίες. 

Το 18χρονο μοντέλο είναι ένα κορίτσι με ύψος 1.77εκ, που μεγάλωσε με γαλλικά και πιάνο. Στην οντισιόν κατάφερε να πάρει τέσσερα ''ναι'' από τους κριτές, κερδίζοντας κυρίως τον σχεδιαστή Άγγελο Μπράτη που δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του για αυτή. Όπως αποκάλυψε η ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων, Κρίστι Κρανά, η νικήτρια του GNTM 2 μεγάλωσε με τη μητέρα της έχοντας χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο όταν ήταν σε μικρή ηλικία. Στο πρακτορείο βρίσκεται από σχεδόν 15 χρονών και μέσα απ' αυτό έκανε διάφορες επιδείξεις και φωτογραφίσεις ενώ παράλληλα κατάφερνε να διαπρέπει στο σχολείο της και μπήκε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. 


Στην ιδιαίτερη φωτογράφιση με φορέματα. 

H πορεία της στο παιχνίδι ήταν ανοδική μιας και έχει καταφέρει να λάμψει μέσα από τις διάφορες δοκιμασίες, και δεν δίσταζε ποτέ να πει την άποψή της είτε στις κάμερες, είτε μπροστά στους κριτές. Το κοινό τη λάτρεψε και γι' αυτό οι αντιδράσεις στην απόφαση για δύο νικήτριες εξόργισε το κοινό, που ήθελε την Άννα Μαρία να είναι το επόμενο Top Model της Ελλάδας. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση