ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αnna Wintour: «Η Vogue έκανε λάθη...Δεν δώσαμε αρκετή αξία»

«Δεν δώσαμε αρκετή αξία και χώρο στους μαύρους, κάναμε λάθη»

Δέσποινα Άσπρου

Αποδεικνύοντας πως εκτός από ταλέντο, η Anna Wintour -editor in chief της Αμερικανικής Vogue και καλλιτεχνική διευθύντρια και σύμβουλος περιεχομένου του εκδοτικού ομίλου Condé Nast-,έχει και θάρρος, έκανε την δική της αυτοκριτική εν μέσω των διαδηλώσεων στην Αμερική για τον θάνατο του George Floyd.

Απευθυνόμενη στους υπαλλήλους της, η "σιδηρά κυρία της μόδας" σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Forbes μέσω email είπε: «Απευθύνομαι κυρίως στα μαύρα μέλη της ομάδας μας: Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς είναι αυτές οι μέρες. Γνωρίζω, όμως, πως ο πόνος, η βία και η ανισότητα που βλέπουμε, υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Καθυστερήσαμε στην αναγνώριση και τη δράση... Αντιλαμβάνομαι πως η Vogue δεν βρήκε αρκετούς τρόπους να δώσει αξία και χώρο στους μαύρους συντάκτες, συγγραφείς, φωτογράφους, σχεδιαστές κι άλλους δημιουργούς. Έχουμε κάνει κι εμείς λάθη, δημοσιεύοντας εικόνες ή ιστορίες που ήταν οδυνηρές ή μισαλλόδοξες. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για αυτά τα λάθη».

Η ίδια, στο μήνυμα που έστειλε ανέφερε ότι η ομάδα της θα εκπαιδευτεί για τον συστημικό ρατσισμό και κάλεσε τους υπαλλήλους της να απευθύνονται σε εκείνη προσωπικά για τα ζητήματα που θέλουν να μοιραστούν. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι θα πραγματοποιήσουν δωρεές σε αντιρατσιστικές οργανώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση