ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Άνοιξαν οι ουρανοί σε αρκετές περιοχές της Κύπρου

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι επικρατούν σε αρκετές περιοχές της Κύπρου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας, ασταθής αέρια μάζα σε συνδυασμό με χαμηλή πίεση στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα επηρεάζει σήμερα την περιοχή.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες σε αρκετές περιοχές. Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα ενώ σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει και χαλάζι. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά σύντομα θα καταστούν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα, στα δυτικά και τοπικά στα νοτιοδυτικά, μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος για να καταστεί αργότερα κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα στα βόρεια νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά παροδικά τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά μετά το μεσημέρι, τοπικά στα νότια και νοτιοδυτικά, μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί μετά το μεσημέρι στα νότια, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές,

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές,

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, νωρίς το πρωί, αλλά αργότερα αναμένεται να καταστεί γενικά κυρίως αίθριος. Αναμένεται άνοδος στη θερμοκρασία για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: 24news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση