ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

ΑΝΤ1 καλεί Παπαρίζου

Η επιστροφή της Μαρίας Μπεκατώρου στο ''Your face sounds familiar'' για το β΄μισό της σεζόν είναι γεγονός κι ενώ μπορεί πολλοί να παραξενεύτηκαν από την επιστροφή του συγκεκριμένου σόου, δεδομένης της χλιαρής επίδοσης κατά την τελευταία σεζόν προβολής του, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 είναι αποφασισμένοι να δώσουν μια διαφορετική νότα στο σόου μέσα από την επιλογή των προσώπων που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή.

Έτσι, πέρα από τον Σταμάτη Φασουλή, η παραγωγή αποφάσισε να κινηθεί αλά... ''Nomads'' και να ''κλέψει'' από την Acun Media ένα από τα πιο δυνατά της χαρτιά, την εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου, η οποία, ωστόσο, φαίνεται για την ώρα διστακτική, εξαιτίας της ασταμάτητης επιτυχίας που σημειώνει το ''The Voice'' στον ΣΚΑΪ. 

Όπως δημοσιεύει το περιοδικό ΤΗΛΕΩΡΕΣ, για την κριτική επιτροπή, στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Τόνι Σφήνου, αφού η εκπομπή του ''Το ταίρι ξέρει'', διακόπηκε πριν προλάβει καλά-καλά να κάνει ξανά πρεμιέρα, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του σταθμού να προσπαθούν να ''κατευνάσουν'' κάπως τα πνεύματα με μια νέα πρόταση.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση