ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Άντρεα Κυριάκου & Γιώργος Μερκής: 4 χρόνια γάμου

Η ανάρτησή της στο Instagram.

newsroom must

Η Άντρεα Κυριάκου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Γιώργο Μερκή το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε ένα ανάλαφρο νυφικό ενώ στα μαλλιά της φόρεσε ένα λουλουδένιο στεφάνι και ήταν πιο όμορφη από ποτέ!

Επέτειος γάμου σήμερα, για το γνωστό ζευγάρι Άντρεα Κυριάκου και Γιώργο Μερκή που μετρούν 4 επιτυχημένα χρόνια γάμου και ένα παιδάκι- τον Λαμπρινό, πολλές επιτυχίες και αλλά και εμπόδια που τους κάνουν όλο και πιο δυνατούς.

Να θυμίσουμε ότι, η Άντρεα Κυριάκου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Γιώργο Μερκή το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε ένα ανάλαφρο νυφικό ενώ στα μαλλιά της φόρεσε ένα λουλουδένιο στεφάνι και ήταν πιο όμορφη από ποτέ!

Ενώ σήμερα, ήθελε να τιμήσει αυτή την επέτειο με μια ανάρτησή της στο Instagram, αφιερώνοντας στον σύζυγό της, τις καλύτερές της ευχές. Χαρακτηριστικά έγραψε στην λεζάντα «4 χρόνια γάμου. Όσα εμπόδια ξεπεράσαμε να μας δίνουν δύναμη για όσα τυχόν έρθουν και η αγάπη να μας δείχνει τον δρόμο».

Δείτε την ανάρτηση πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση