ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Άντρη Καραντώνη: Έτσι ''προδώθηκε'' το μυστικό της εγκυμοσύνης

Μετά τον γάμο, ένα παιδί είναι αυτό που έρχεται στη ζωή του κάθε ζευγαριού για να ολοκληρώσει την ευτυχία του. Αυτό, λοιπόν, συμβαίνει και στη ζωή της Άντρης Καραντώνη και του Νεοκλή Σκουρουμούνη, αφού το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες περιμένει το πρώτο του παιδί.

Πριν από περίπου τέσσερις μήνες το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στη Λάρνακα και ο χλιδάτος γάμος τους έγινε η νούμερο ένα talk-of-the-town είδηση.

Με το που έσκασαν οι φήμες πως η εντυπωσιακή παρουσιάστρια είναι έγκυος, τα κινητά της τηλέφωνα «έσπασαν» στην κυριολεξία, προσπαθώντας γνωστοί και φίλοι να μάθουν από την ίδια τα ευχάριστα νέα. Όπως μάθαμε, η παρουσιάστρια και μοντέλο διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Τόσο ο Νεοκλής όσο και η Άντρη ήθελαν εξαρχής ένα μωρό, αφού το θεωρούν κάτι παραπάνω από δώρο Θεού και με το άκουσμα πως θα γίνουν γονείς στις οικογένειες και των δύο επικρατεί ένας γλυκός πανικός.

Έτσι ''προδώθηκε'' το μυστικό

Οι πρώτες φήμες περί εγκυμοσύνης άρχισαν να «ψιθυρίζονται» όταν η Άντρη Καραντώνη σταμάτησε να ανεβάζει προσωπικές φωτογραφίες στα social media από την καθημερινότητά της, κάτι που έβαλε τους πάντες σε σκέψεις. «Τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως είναι έγκυος…» σιγοψιθύριζαν οι περισσότεροι, χωρίς, όμως, να λαμβάνουν καμία απάντηση. Άλλωστε, είναι γνωστό πως εάν μια γυναίκα και ειδικά μια λαμπερή παρουσιάστρια της πρώτης γραμμής πάψει να ποστάρει φωτογραφίες της, ένας σημαντικός λόγος για αυτό είναι και οι πρώτες ενδείξεις και υποψίες περί εγκυμοσύνης.

Από το νέο Beautiful People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X