ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αντώνης Ρέμος: Δεν μετανιώνει για ότι είπε για τον Σόιμπλε

Αν και νόμιζε ότι η εφημερίδα Bild δεν θα δημοσίευε τη συνέντευξη του για τις δηλώσεις εναντίον του Σόιμπλε, η Bild όμως το έκανε.

Λίγες μέρες μετά  τις δηλώσεις του επί σκηνής για τον Γερμανό Yπουργό Οικονομικών, ο διάσημος τραγουδιστής εξακολουθεί να μην δείχνει και την παραμικρή μετάνοια, λέγοντας χαρακτηριστικά στη συνέντευξη του: «Είναι μια κριτική για την πολιτική της Γερμανίας σχετικά με την κρίση, όχι κριτική στον άνθρωπο Σόιμπλε».

Ο δημοσιογράφος όμως της εφημερίδας τονίζει το γεγονός ότι την ώρα που οι Έλληνες πεινάνε, κάποιοι σπαταλούν εκατομμύρια στη Μύκονο, επισημαίνοντας στο άρθρο του: «Απόγευμα Κυριακης στο trendy εστιατόριο Nammos δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα. Εδώ το ακριβότερο μπουκάλι σαμπάνια κοστίζει 12.000 ευρώ για να παρακολουθήσεις τον Αντώνη Ρέμο. Καθισμένοι στα τραπέζια του εστιατορίου πλούσιοι Έλληνες απολαμβάνουν τις διακοπές τους».

Ο Ρέμος παρόλα αυτά επιμένει: «Η Μύκονος δεν είναι η Ελλάδα. Εδώ πολλοί έχουν χρήματα. Είναι σαν το Μονακό. Πολλοί φίλοι μου έχουν πολλά προβλήματα και υποφέρουν. Η Γερμανία μας πούλησε χρήμα πολύ ακριβά», ενώ ο Γερμανός δημοσιογράφος γράφει στο άρθρο του: «Ένας δισεκατομμυριούχος από την Κρήτη πλησιάζει τον Ρέμο και τον αγκαλιάζει θερμά. Την ώρα που πολλοί Έλληνες λιμοκτονούν αυτοί οι πλούσιοι Έλληνες εξακολουθούν να μην πληρώνουν φόρους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση