ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Απευθύνεται στον κυπριακό λαό απόψε ο Πρόεδρος

Ανακοινώνει νέα μέτρα στήριξης για τους εργαζόμενους

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης με διάγγελμα απόψε στις 19:00, ανακοινώνει τα νέα μέτρα στήριξης των εργαζομένων και της οικονομίας.

Από τις 21/5 καταργήθηκαν τα sms ενώ από τις 23/5 άνοιξαν και οι οργανωμένες παραλίες με τήρηση των πρωτοκόλλων που θα δοθούν από το Υπουργείο Υγείας.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα και με ανακοίνωση του υπουργού Μεταφορών κ.Καρούσου τα αεροδρόμια πρόκειται να επαναλειτουργήσουν, σε δύο φάσεις. Ανοίγει η αεροπορική σύνδεση της Κύπρου - Α' Φάση 9-19 Ιουνίου / Β' Φάση: 20 Ιουνίου

Στην Α' Φάση θα πρέπει όλοι οι επιβάτες να κατέχουν πιστοποιητικό το οποίο να καταδεικνύει ότι είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Όλα όσα άνοιξαν από τις 21/5

- Ανοίξαν τα δημοτικά και τα γυμνάσια (Παραμένουν κλειστά η 1η και 2α Λυκείου και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί).

- Επιτρέπονται συναθροίσεις σε οικίες μέχρι 10 άτομα.

- Ελεύθερη διακίνηση σε πάρκα (εξαιρουμένων των παιδότοπων), πλατείες, μαρίνες κτλ., νοουμένου ότι οι συναθροιζόμενοι δεν θα υπερβαίνουν τους 10 ανά ομάδα.

- Άνοιξαν κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής – μασάζ, δερματοστιξίας.

- Επαναλειτουργία υπηρεσιών εστίασης σε εξωτερικούς χώρους. Επιτρέπονται οι συναθροίσεις σε εξωτερικούς χώρους εστίασης, Διευκρινίζεται ότι ανοικτός χώρος θεωρείται και ο χώρος όπου επιτρέπεται το κάπνισμα με βάση τον Περί Ελέγχου του Καπνίσματος Νόμου. Τα άτομα δεν θα υπερβαίνουν τα 10 ανά ομάδα. Στο μεταξύ, οι έλεγχοι σε χώρους εστίασης εντατικοποιούνται αυτές τις ημέρες με στόχο την τήρηση των μέτρων προστασίας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση