ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Απίστευτη ένταση για το GNTM: ''Βρωμάει αμορφωτίλα...''

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, και όπως είναι λογικό αναφέρθηκε και στο Greece's Next Top Model.

Η συνέντευξη της παρουσιάστριας στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένα έντονο σκηνικό, αφού ο δημοσιογράφος της εκπομπής Άρης Καβατζίκης, δεν δίστασε να δείξει την ένστασή του για τα κορίτσια που λαμβάνουν μέρος στο ριάλιτι, και αν αυτά έχουν τελικά σχέση με τη μόδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέλος για το GNTM: Ποια κορίτσια έφθασαν ως το τέλος;

«Τα κορίτσια του GNTM ξέρουν να ξεκατινιάζονται υπέροχα, δεν ξέρουν τι σημαίνει μόδα. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βλέπουν πoια ντύνεται και γδύνεται στο Instagram, δεν ξέρουν τι σημαίνει μόδα. Το μόνο που τις νοιάζει είναι ποια θα φύγει από εκεί μέσα», είπε έξαλλος ο δημοσιογράφος.

«Μα και την Καγιά τη νοιάζει να κάνει τηλεθέαση, γι’ αυτό είναι αυστηρή. Μη μας λέει τώρα ότι προσπαθεί να τις συμμαζέψει!», είπε έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη και τότε ο Άρης Καβατζίκης συνέχισε σε ακόμα υψηλότερους τόνους: «Τσαντίζομαι γιατί η κάθε ανεπάγγελτη έχει γίνει fashion blogger! Καθόμαστε και ανεχόμαστε την κάθε βλακεία του Ιnstagram! Βρωμάει αμορφωτίλα και έλλειψη κουλτούρας»!

Δείτε το στιγμιότυπο στο video που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση