ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Απίστευτο κι’ όμως αληθινό: ''Έπρεπε να κάνω τον απαγωγέα μου να με ερωτευτεί''

Δέσποινα Άσπρου

Η Chloe Ayling, φωτομοντέλο από τη Βρετανία, είχε προσελκύσει έντονα το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ τον περασμένο χρόνο με την υπόθεση απαγωγής της. 

Αναλυτικότερα η  Chloe είχε κρατηθεί αιχμάλωτη για έξι ημέρες στην Ιταλία, αλλά όταν επέστρεψε στη Βρετανία αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι η απαγωγή δεν ήταν πραγματική… ωστόσο μέχρι σήμερα δεν αποδίχτηκε το αντίθετο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο BBC και στο dailystar, μετά από δύο ημέρες που ήταν δεμένη σε μια συρταριέρα, συμφώνησε να μοιραστεί ένα κρεβάτι με τον απαγωγέα της. «Όσο περισσότερο μιλούσαμε, τόσο περισσότερο σχηματιζόταν μια σύνδεση, και όταν συνειδητοποίησα πως άρχιζα να του αρέσω, ήξερα ότι έπρεπε να το χρησιμοποιήσω αυτό».

Η 20χρονη είπε ότι παραπλανήθηκε και πήγε στο Μιλάνο τον προηγούμενο Ιούλιο επειδή ο Λούκαζ Χέρμπα την είχε καλέσει σε μια φωτογράφηση… ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, αφού εκεί ο απαγωγέας τη νάρκωσε, την έγδυσε, την έδεσε, την έβαλε σε μια βαλίτσα και τη μετέφερε 193 χλμ μακριά, μέσα σε πορτομπαγκάζ, σε μια απομονωμένη αγροικία. 

Όπως η ίδια ισχυρίζεται, ο απαγωγέας κάποια στιγμή τη ρώτησε αν μπορούσε να τη φιλήσει και να έχουν σχέση. «Σκέφτηκα ότι αυτή ήταν η ευκαιρία μου να ξεφύγω. Μόλις είδα την αντίδρασή του όταν του είπα πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι στο μέλλον- χάρηκε και ανυπομονούσε και μιλούσε συνέχεια για αυτό- ήταν αυτή η αντίδραση που με έκανε να συνειδητοποιήσω πως έπρεπε να συνεχίσω να το κάνω αυτό».

Έπειτα η Chloe πρόσθεσε: «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να τον κάνω να με ερωτευτεί».

Στη συνέχεια, όπως λέγεται, ο ίδιος την άφησε ελεύθερη καθώς αντιλήφθηκε ότι δεν επρόκειτο να καταβληθούν τα λύτρα που είχε ζητήσει. Μάλιστα την είχε πάει και στο βρετανικό προξενείο στο Μιλάνο. Ενώ περίμεναν να ανοίξει, μάρτυρες τους είδαν να γελάνε μαζί σε μια καφετέρια.

Οπότε όπως καταλάβατε… η υπόθεση είναι λίγο περίεργη. Μόνο και μόνο αν σταθούμε στο γεγονός ότι παρά τον φόβο της, προσπάθησε να τον κάνει να την ερωτευτεί… είναι ιδιαίτερα περίεργο. Περίεργο, αλλά αληθινό όπως η ίδια λέει. Τώρα εμείς τι άλλο να πούμε; Μόνο αυτοί ξέρουν τι έγινε. 

 Για την ιστορία να πούμε ότι ο Χέρμπα καταδικάστηκε τον Ιούνιο σε φυλάκιση 16 ετών και 9 μηνών μετά από δίκη στο Μιλάνο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση