ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Από αεροσυνοδός στα έδρανα της Βουλής η Ρούλα Γεωργιάδου

Έτοιμη να εργαστεί για τον λαό

newsroom must

Μετά την παραίτηση του Δημήτρη Συλλούρη από το βουλευτικό αξίωμα κάποιος καλείται να καλύψει το κενό έτσι η Ρούλα Γεωργιάδου ως η πρώτη επιλαχούσα της Αλληλεγγύης εισέρχεται στην Βουλή έτοιμη να εργαστεί για τον λαό.

Ποια είναι όμως η Ρούλα Γεωργιάδου και πώς ήταν η ζωή της μέχρι σήμερα. Αρχικά η κυρία Γεωργιάδου εργαζόταν ως αεροσυνοδός στις Κυπριακές Αερογραμμές. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, ενώ βρισκόταν σε μια πτήση ένας καναλάρχης ακούγοντας την φωνή της από τα μεγάφωνα του αεροπλάνου την προσέγγισε και την έπεισε να αλλάξει πορεία πλεύσης στην επαγγελματική της καριέρα και να ασχοληθεί με media.

Στην συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» στον Alpha μιλάει για την πορεία της στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση ενώ εξομολογείται ότι παρόλο που τα MME της πρόσφεραν τα πάντα, την απογοήτευσαν και τόσο πολύ που αν γυρνούσε πίσω τον χρόνο δεν θα ακολουθούσε αυτό τον δρόμο.

Το 1995 αρρώστησε με καρκίνο όμως έμαθε να ζει με αυτόν. Την περιπέτειά της την πέρασε για πολλά χρόνια μόνη της και δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν ούτε ακόμα και στην κόρη της τονίζοντας ότι «Στέρησα στην κόρη μου το δικαίωμα να συμπαρασταθεί στη μάνα της». Η κόρη της της έχει χαρίσει δύο εγγόνια στα οποία αφιερώνει πολύ χρόνο από την καθημερινότητά της.

Το 2016 ήταν υποψήφια με το κόμμα της Αλληλεγγύης για Βουλευτής όπου είχε έλθει δεύτερη σε σταυρούς προτίμησης στην επαρχία Λευκωσίας με 904 ψήφους μετά τον κ. Συλλούρη ο οποίος είχε λάβει 2.423 ψήφου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση