ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Από bachelorette party η αλυσίδα των 8 κρουσμάτων

Η μέλλουσα νύφη και οι φίλες της διασκέδαζαν σε οικία στον Πρωταρά

Αίσθηση προκαλούν τις τελευταίες ημέρες οι αλυσίδες κρουσμάτων που αποκαλύπτονται από την Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης επαφών. Οι αρμόδιοι κρούουν επανειλημμένως τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ στο επίκεντρο τίθενται και τα μέτρα που ενδεχομένως να πρέπει να επανεξεταστούν το επόμενο διάστημα. Μια νέα αλυσίδα μετάδοσης η οποία έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, προέκυψε από hens party στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 13 Αυγούστου το Υπουργείο Υγείας, 8 κρούσματα εντοπίστηκαν μετά από πάρτι τις προηγούμενες ημέρες, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν παρουσιάζουν συμπτωματολογία. Πηγές από το Υπουργείο Υγείας αναφέρουν στην «Κ» ότι μεταξύ των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι και η μέλλουσα νύφη, ενώ η αρχή της αλυσίδας μετάδοσης πιθανολογείται ότι είναι το ένα από τα συμμετέχοντα άτομα, το οποίο είχε συμπτωματολογία.

Τόσο από τα πιο πάνω δεδομένα, όσο και από άλλες μικρότερες αλυσίδες διασποράς του ιού ανάμεσα σε νεαρά και ως επί τω πλείστω ασυμπτωματικά άτομα, διαφαίνεται ότι ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού είναι αυξημένος και η διασπορά μπορεί να επεκταθεί εύκολα και σε άλλα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή και που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες.

Πηγή: Η Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
hens  |  party  |  αλυσίδα  |  κρούσματα  |  8  |  πρωταράς  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση