ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αποφυλακίζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

newsroom must

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, κατέθεσε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, αίτηση αποφυλάκισης.

Με βάση τα νέα δημοσιεύματα, ‘instanews.gr’, ο ίδιος προσπάθησε να μιλήσει με ειδικούς νομικούς, για να μάθει εάν υπάρχει πιθανότητα για ένα τέτοιο σενάριο, με την απάντηση να είναι ότι μάλλον είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, αλλά όχι απίθανο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα πιο πάνω, ο ηθοποιός έχει 2 επιλογές. Ή θα καταθέσει προσφυγή στο ένταλμα της προσωρινής κράτησης της ανακρίτριας, που σε τέτοια περίπτωση η υπόθεση μεταφέρεται από τα χέρια της πρώτης που εξέτασε την υπόθεση αρχικά, για επανεξέταση, με σκοπό να βγει μια οριστική απόφαση. Με νομικούς να τονίζουν ότι μάλλον αυτή θα είναι και η τελική του επιλογή και ρεαλιστική του ελπίδα.

Ή, σαν δεύτερη επιλογή είναι να καταθέσει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης μετά το πέρας κάποιων μηνών. Ωστόσο για να γίνει αυτό, και να αποφυλακιστεί πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι, ή λόγοι υγείας, ή να έχουν εμφανιστεί περισσότερα (νέα) στοιχεία, και δεδομένα στην υπόθεση. Κάτι που προς το παρών δεν ισχύει.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση