ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Ο Πάνος Σόμπολος μιλά για τις λεπτομέρειες της δολοφονίας που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα!

Με αφορμή το νέο βιβλίο του, ο Πάνος Σόμπολος βρέθηκε στο πλατό του «Καλημερούδια» και ανάμεσα στα όσα ανέφερε ήταν και ο φόνος του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου που το 2008 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο...

«Του Σεργιανόπουλου ήταν ένα από τα λεγόμενα σεξουαλικά εγκλήματα. Ο Γεωργιανός ο οποίος σκότωσε το Σεργιανόπουλο καταδικάστηκε σε ισόβια. Στην αρχή όταν πήγαμε στο Παγκράτι και είδαμε τον Σεργιανόπουλο στην κατάσταση αυτή, μέσα σε λουτρό αίματος, κατασφαγμένο, γυμνό, σε ύπτια θέση πεσμένο. Τον βρήκε η καθαρίστρια, που πήγε να καθαρίσει το σπίτι και τον βρήκε σε κακό χάλι. Πήγαμε και εμείς μετά όταν τελείωσε η Σήμανση. Τον είδαμε κατασφαγμένο, μαχαιριές, λαιμό, κοιλιακή χώρα, θωρακική χώρα και σε διάφορα σημεία. Αυτού του είδους τα εγκλήματα γίνονται κατά κανόνα με μαχαίρι. Δεν είναι προμελετημένα, είναι πάντα με μαχαίρι. Κι ένα δεύτερο στοιχείο έχουν αυτά τα εγκλήματα, έχουν πολλές μαχαιριές. Δεν έχει τσακώθηκες με κάποιον και του έριξες δυο – τρεις μαχαιριές. Έχει 30, 50 70 μαχαιριές.

Στην περίπτωση του Σεργιανόπουλου, ο δράστης μας έλεγε τότε ότι ήθελε να μεταβληθεί ετούτος σε παθητικό ρόλο, δηλαδή ο δράστης. Κι αυτό όπως μας έλεγε «μου έθιξε τον ανδρισμό μου και για αυτό τον σκότωσα». Ισχυρίστηκε βέβαια αν θυμάμαι καλά ότι πήρε ο Σεργιανόπουλος το μαχαίρι από την κουζίνα και τον απείλησε για να κάνει εκείνος παθητικό σεξ. Βέβαια αυτοί οι ισχυρισμοί ποιος ξέρει αν ήταν, αφού ήταν οι δυο τους.

Ο Σεργιανόπουλος και καθένας από αυτούς τους ανθρώπους βρίσκει φίλους εφήμερους, «ψωνίζει» που λέμε στην Κουμουνδούρου, στη Βικτωρίας, στην Ομόνοιας, σε διάφορες πλατείες και κάθε φορά έχει καινούριο σύντροφο. Άντε βρες άκρη τώρα ποιος από όλους αυτούς είναι. Στην περίπτωση του Σεργιανόπουλου λέγαμε δεν υπάρχει περίπτωση να εξιχνιαστεί το έγκλημα, αλλά είχε κάνει καλή δουλειά η εγκληματολογική υπηρεσία τότε και τελικά κατέληξαν στον Γεωργιανό που συνελήφθη. Είχαν περάσει πάνω από 50 μέρες τότε. Πλησίαζε το δίμηνο και λέγαμε πως θα μείνει ανεξιχνίαστο. Συνηθισμένο όμως να μένει ανεξιχνίαστο για το λόγο που σου λέω, ότι δεν έχεις έναν φίλο, μία φίλη, έχεις αμέτρητους.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ