ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αποκλειστικό: Η Άντρη Καραντώνη παρουσιάζει το εορταστικό του ΡΙΚ1 – Photos από το γύρισμα

Πιο λαμπερή από ποτέ και ως ήταν αναμενόμενο το νεαρό μοντέλο, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της στα γυρίσματα του πρωτοχρονιάτικου σόου, με το οποίο οι Κύπριοι τηλεθεατές θα διασκεδάσουν το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς από την τηλεόραση του ΡΙΚ1.

Η Άντρη Καραντώνη, όπως αποκαλύπτουν και οι αποκλειστικές μας φωτογραφίες είχε συμπαρουσιαστή τον γνωστό για το αστείρευτο χιούμορ του ηθοποιό Κώστα Δημητρίου, τον οποίο είδαμε πρόσφατα να πρωταγωνιστεί στην ταινία «Οικόπεδο 12» αλλά και την Ελπίδα Ιακωβίδου.

Η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, οι οποίοι επιμελήθηκαν την «γιορτινή» εμφάνισή της, αποκαλύπτοντας μάλιστα τα ονόματά τους! Για την υπέροχη δημιουργία που φόρεσε «ευθύνεται» ο Κύπριος σχεδιαστής Gregory Morfi, το glam χτένισμά της επιμελήθηκε ο προσωπικός της κομμωτής Γιάννης Ηροδότου (Mohawk Studio) και για το μακιγιάζ την Παραδείσα (Μac) και τα νύχια από την LCN.


Δείτε τις φωτογραφίες και όσοι δεν το κάνατε ακόμη, αρχίστε να μπαίνετε σε γιορτινό mood γιατί οι μέρες το επιβάλλουν καθώς τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν!

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση