ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Aποκλειστικό: Ιωάννα Μπέλλα: ''Η ίδια η παραγωγή με κάλεσε να πάω στο GNTM, δεν δήλωσα συμμετοχή''

''Φαίνεται πως το τατουάζ που έχει στα πόδια της «Όταν χάνεις τα πάντα μπες και ξαναπαίξε» είναι ο κανόνας της ζωής της. Τον οποίο και εφάρμοσε μετά την απόρριψή της από το Greece Next Top Model, πετυχαίνοντας να στεφθεί Σταρ Ελλάς 2018 και να φτάσει στις φιναλίστ για το σόου της Victoria’s Secret''.

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι σίγουρα το κορίτσι που έγινε talk of the town τους τελευταίους μήνες. Η οντισιόν της στο GNTM προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αλλά λίγους μήνες μετά πήρε το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2018.

Σε αποκλειστική συνέντευξη της στο περιοδικό must, μοιράζεται μαζί μας τα όνειρά της, τα άγχη της, τις δυσκολίες αλλά και τα συναισθήματά της για όλα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό.

Πριν τα καλλιστεία σε είδαμε στα κάστινκ του Greeces Next Top Model, όπου και δέχτηκες έντονη κριτική. Πώς το αντιμετώπισες; Θεωρείς πως βγήκες πιο δυνατή από αυτό;
Κοίτα εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα reality. Έχω αρνηθεί πολλές εκπομπές και reality για τα οποία μου έγινε πρόταση. Η ίδια η παραγωγή με κάλεσε να πάω στο GNTM, δεν δήλωσα συμμετοχή. Τηλεοπτικό κομμάτι είναι, ήθελαν να κάνουν νούμερα, το κατάφεραν, συνεχίζουμε και προχωράμε. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Απλά ο τρόπος, γενικά, δείχνει τον άνθρωπο και όταν δεν έχεις τρόπους, είσαι κακός άνθρωπος, για μένα.

Θεωρείς, δηλαδή, πως η παραγωγή σε κάλεσε για να σου το κάνει όλο αυτό;
Ξεκάθαρα! Δεν δήλωσα συμμετοχή, με κάλεσαν και πήγα.

 

Διαβάστε ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα.  

Διαβάστε επίσης:

Η ομορφιά του σώματος και γιατί πλέον αναδεικνύεται χωρίς ενοχές, στο νέο τεύχος must

Το νέο hair look της Ιωάννας Μπέλλας είναι η τάση της σεζόν 

Iωάννα Μπέλλα: Tι απαντά στις φήμες που την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο; 

Η Ιωάννα Μπέλλα σε ρόλο έκπληξη σε τηλεοπτική εκπομπή 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση