ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αποκλειστικό: Ποιους δύο πρωταγωνιστές του Μπρούσκο πετύχαμε σε βραδινή έξοδο;

Αφήνοντας πίσω τους πολύωρα γυρίσματα και άλλες υποχρεώσεις, δύο αγαπημένοι ηθοποιοί του «Μπρούσκο», βγήκαν για ποτό. Ο λόγος για την «Δάφνη» και τον «Αντώνη» της σειράς του ΑΝΤ1 κατά κόσμο, Εβελίνα Παπούλια και Μαρίνο Κόνσολο.

Η Ελληνίδα ηθοποιός και ο Κύπριος πρωταγωνιστής έχουν γίνει φιλαράκια και ο φακός μας τους πέτυχε χθες σε κοινή βραδινή έξοδο. Οι δύο ηθοποιοί λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, εμφανίστηκαν σε γνωστό μπαρ της πρωτεύουσας, όπου απόλαυσαν το ποτό τους και τα είπαν χαλαρώνοντας μετά από μία πιεστική μέρα.

Το πήγαινε έλα της Εβελίνας στην Κύπρο συνεχίζεται για τις ανάγκες της σειράς. Πληροφορίες λένε πως έχει κάνει πολλούς φίλους εκεί και συχνά πυκνά βγαίνουν μαζί, όποτε τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Στα καλύτερά της βρίσκεται η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια μιας και τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο. 

Η σχέση της με τον Φώτη Παπαθεοδώρου όλο και δυναμώνει και οι δυο τους εμφανίζονται παντού μαζί και τρελά ερωτευμένοι. Στα επαγγελματικά της το πρόγραμμά της έχει γεμίσει με γυρίσματα για τη σειρά καθώς και παραστάσεις για το έργο "Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό".

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση