ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Απολαύστε το must Φεβρουαρίου στο ipad σας


Στο must Φεβρουαρίου η Κύπρια ηθοποιός με τη ρομαντική ομορφιά, Έμιλυ Κολιανδρή, ποζάρει στο φακό του Χάρη Κυπριανού και μιλά για το γάμο της με τον Χρήστο Λούλλη και το ρόλο της ως μαμά. Απολαύστε την καθώς ετοιμάζεται για τη φωτογράφηση και ακούστε το μήνυμα που στέλνει στις αναγνώστριες του περιοδικού. Επιπλέον, ο Ανδρέας Γεωργίου παραδέχεται τον έρωτά του για την Ελευθερία Ελευθερίου και δηλώνει πως δεν θα ξαναδούλευε με την Έλια Ιωαννίδου, επιβεβαιώνοντας την κόντρα τους.

Για πρώτη φορά οι «πρώτες κυρίες» της Κύπρου φωτογραφίζονται σ’ ένα οκτασέλιδο αφιέρωμα στις γυναίκες που πέρασαν μέχρι σήμερα το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου δίπλα στον πρώτο τη τάξει πολίτη της Δημοκρατίας, ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο κι εμείς χωνόμαστε στα βιβλία και ανακαλύπτουμε στοιχεία για την ιστορία της. Επίσης, δείτε σε βίντεο που ετοιμάστηκε αποκλειστικά για την ψηφιακή έκδοση του must τον Γιώργο και τη Βαρβάρα Λιλλήκα να φωτογραφίζονται στο σπίτι τους, και διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος για τη Δημοκρατία στον Τάσο Τρύφωνος.

Τα πρώτα κομμάτια της νέας σεζόν έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά, με τα φλοράλ και τα έντονα χρώματα να κλέβουν (ξανά) τις εντυπώσεις. Πάρτε μια πρώτη γεύση για το τι θα φορεθεί φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά και τι προτείνουν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας, παρακολουθώντας παράλληλα τα σόου που ενέπνευσαν γι’ αυτό το τεύχος την fashion editor του must.

Κι επειδή αυτή την εποχή η ομορφιά είναι στα πάνω της, τα πιο hot καλλυντικά «τρυπώνουν» στο νεσεσέρ σας για να ολοκληρώσουν το χειμερινό σας look, ενώ η beauty editor σας δίνει συμβουλές για το πώς να πετύχετε το εντυπωσιακό βλέμμα της γάτας. Τέλος, δείτε τα trailers των ταινιών που κάνουν πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στους κινηματογράφους, και ακούστε τη μοναδική Barbra Streisand να ερμηνεύει ένα από τραγούδια της όπως αυτή ξέρει.  

  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
must  |  Φεβρουαρίου  |  newsstand  |  ipad  |  people

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS