ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Απολύθηκε από το σίριαλ που συμμετείχε ο 37χρονος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό

O ηθοποιός φέρεται να συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και έχει καταγγελθεί για βιασμό.

newsroom must

Aπολύθηκε από γνωστό σίριαλ όπου εμφανιζόταν ο 37χρονος ηθοποιός ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και έχει καταγγελθεί για βιασμό.

To περιστατικό του βιασμού από το συγκεκριμένο πρόσωπο κατήγγειλε ο Δημήτρης Άνθης έγινε τον Μάιο του 2006.

Στην καταγγελία του Νίκου Σ. κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, ο 37χρονος ηθοποιός εμφανίζεται ως θύμα, καθώς ο Λιγνάδης ανάγκασε τους δύο άντρες να συνευρεθούν μεταξύ τους, ενώ στην καταγγελία του Δημήτρη Άνθη ο 37χρονος εμφανίζεται ως θύτης.

Αρνείται τις κατηγορίες 
Μιλώντας στο ALPHA, o δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού, Μανώλης Ροδουσάκης, ανέφερε ότι ο εντολέας του δηλώνει αθώος και πως είναι αβάσιμα τα στοιχεία. Ο εντολέας του γνωρίζει τον άνθρωπο που τον καταγγέλλει και ισχυρίζεται ότι υπήρξε ερωτική συναίνεση μεταξύ δύο ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση.

Ο Ροδουσάκης ανέφερε επίσης ότι ο ηθοποιός ήταν εργαζόμενος μέχρι χθες Τρίτη 23 Φεβρουαρίου και λόγω της καταγγελίας και της φήμης ότι θα υπήρχε ενταλμα σύλληψης εις βάρος του, απολύθηκε από τη δουλειά του από γνωστο σίριαλ, στο οποίο εμφανιζόταν αυτήν την περίοδο.

Ο συνήγορος του ηθοποιού τόνισε ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης κατά του ηθοποιού και εντολέα του και "δεν υφίσταται λόγος" να υπάρξει. Ο ηθοποιός είναι σε επικοινωνία με τις αρχές και θα παράσχει έγγραφες εξηγήσεις μέχρι την Παρασκευή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση