ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Απορρίφθηκε η μήνυση του... μωρού από το εξώφυλλο του album των Nirvana

Η απόφαση του δικαστηρίου

newsroom must

Η μήνυση για παιδική πορνογραφία που κατέθεσε στα τέλη Αυγούστου ο άνδρας, ο οποίος εμφανίστηκε ενώ ήταν μωρό και γυμνό μέσα σε μια πισίνα στο εξώφυλλο του μυθικού άλμπουμ Nervermind των Nirvana, τέθηκε χθες στο αρχείο από έναν δικαστή στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με ένα δικαστικό έγγραφο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δικαστής απέρριψε την υπόθεση, διότι ο ενάγων Spencer Elden δεν απάντησε στα επιχειρήματα που αντέτειναν οι δικηγόροι των Nirvana που υποστήριζαν ότι η προσφυγή του είναι αβάσιμη, σύμφωνα με την απόφαση αυτή που εκδόθηκε χθες.

Ο δικαστής έδωσε νέα προθεσμία, έως τις 13 Ιανουαρίου του 2022, προκειμένου ο Elden να καταθέσει μια νέα μήνυση.

«Θα καταθέσουμε πολύ σύντομα μια δεύτερη μήνυση. Είμαστε πεπεισμένοι πως ο Spencer θα μπορέσει να προωθήσει την υπόθεση», δήλωσε ο δικηγόρος του ενάγοντος Ρόμπερτ Λούις, σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Έχοντας φωτογραφηθεί το 1991 σε ηλικία 4 μηνών, ο Spencer Elden ποζάρει γυμνός μέσα σε μια πισίνα στο εξώφυλλο του Nevermind, με το βλέμμα του καρφωμένο σε ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου που κρέμεται από ένα αγκίστρι. Με θρυλικά τραγούδια όπως το Smells Like Teen Spirit, το άλμπουμ πούλησε περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπα κι αναδείχθηκε σε σημείο αναφοράς της ροκ μουσικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
nirvana  |  spencer elden  |  nevermind  |  μήνυση  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS