ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αραβικά εγκαίνια στην Άγια Νάπα

Το γεγονός ότι αρχίζει η κατασκευή της Μαρίνας της Άγιας Νάπας είναι αξιοσημείωτο για την πόλη και ολόκληρο το νησί μας. Ένα έργο άξιας 220 εκατομμύριων το οποίο θα μπορούμε να δούμε ολοκληρωμένο ως πολίτες το 2021 και θα μπορέσουν να επισκεφτούν οι χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται το νησί μας. Όμως… αυτό το έργο δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς το κοινό όνειρο των δυο επενδυτών, ένας εκ των οποίων είναι Αιγύπτιος, ο Naguib Sawiris, ο όποιος επισκέφτηκε το νησί, με σύνοδο τον γιο του.

Κάνεις δεν θα μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη αυτής της επίσκεψης, ένα βραδύ πριν την επίσημη εκδήλωση για την κατασκευή της Μαρίνας. Ο πλούσιος γιος του επενδυτή, μάλλον θα άκουσε πολύ καλά λόγια για τα βραδινά πάρτι που γίνονται στα μπαράκια και τα κλαμπ της Άγιας Νάπας και αποφάσισε μαζί με τους φίλους του να επισκευθούν αυτά τα ‘’σκοτεινά δρομάκια’’. Μέχρι εδώ όλα καλά… Επισκεπτόμενοι όμως μια ξένη χώρα θα πρέπει να σέβεσαι και τους κανόνες της, άγραφους και μη. Έτσι όταν σε παρακαλεί ευγενικά ο υπεύθυνος κάποιου μαγαζιού να κατεβείς από τα τραπέζια γιατί δεν βρίσκεσαι στο σπίτι σου, θα έπρεπε άπλα να πεις τουλάχιστον και ένα ‘’Συγγνώμη, παραφέρθηκα’’, αντί για αυτού απαίτησαν λόγω  του ογκώδεις λογαριασμού που θα πλήρωναν στο εν λόγω κλαμπ να έρθει ο πίσω ο υπεύθυνος και να τους ζητήσει συγγνώμη που τους πρόσβαλε.

Φαντάζομαι, οι σκέψεις που περνούσαν από το μυαλό του πλούσιου γιου, θα ήταν ‘’Σκάει τόσα λεφτά ο μπαμπάς για να σας φτιάξει Μαρίνα, και θες να κατέβω από το τραπέζι; Όχι δα!’’. Το ότι βέβαια έγινε μια πολύ καλή συμφωνία ανάμεσα σε ένα Κύπριο και Αιγύπτιο επενδυτή για την ανάπλαση της Μαρίνας, αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν Αιγύπτιο ή Γάλλο ή Γερμανό ή οποιονδήποτε άλλο να έρχεται στην χώρα όπου επενδύει και την υποτιμά και να απαιτεί σεβασμό.

Ο ξυλοδαρμός βέβαια ήταν και το κερασάκι στην τούρτα, αφού όταν ‘’συμμορφώθηκε’’ ο σεκιούριτι και ζητήσε συγγνώμη από τον νεόπλουτο Αιγύπτιο, αποφάσισε ότι θα ήταν καλό να ξεκινήσει ένα καυγά και να τον χτυπήσει, κάπου εδώ πάλι μπαίνουν οι σκέψεις του ‘’Δεν φτάνει που θα σας φτιάξει μαρίνα ο μπαμπάς θα μου πεις και πώς να διασκεδάσω; Ότι γουστάρω θα κάνω και τώρα θα μετανιώσεις που μου έκανες και υποδείξεις’’, και ως γνωστόν δεν σηκώνουν και πολλά οι κύπριοι σεκιουριτάδες και άρχισε αυτός  ο πολυσυζητημένος καυγάς και στην συνέχεια αναγκάστηκαν να επέμβουν οι αρχές και να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Βέβαια για τον ξυλοδαρμού ενός τέτοιου σημαντικού προσώπου δεν θα μπορούσε να μην ενημερωθεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας και βέβαια ο  Αιγύπτιος επενδύτης που απειλούσε να τινάξει στον αέρα την συμφωνία αφού χτυπησαν τον μονάκριβο γιο του. Την επομένη μέρα ο νεόπλουτος γιος δεν εμφανίστηκε στην τελετή μιας και ήταν γεμάτος μώλωπες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση