ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Άραγε που βρίσκονται και πόσο κοστίζουν τα ακριβότερα εξοχικά στο κόσμο;

Δέσποινα Άσπρου

Η αναζήτηση του «απόλυτου, επίγειου προσωπικού παράδεισου» μπορεί για εμάς τους κοινούς θνητούς να είναι δύσκολη δουλειά αλλά για όσους διαθέτουν εκατομμύρια είναι παιχνιδάκι. Κοιτάς, διαλέγεις, αγοράζεις. This is it! 

Από απομακρυσμένα νησάκια, μέχρι οικίες που βρίσκονται σε παραμυθένιες τοποθεσίες λίγο πιο έξω από το κέντρο, οι υπερπολυτελές εξοχικές κατοικίες ξεπερνούν κάθε προσδοκία και φαντασία. 

Μικρά παλάτια, με πισίνες, ελικοδρόμια, γήπεδα και ιδιωτικές παραλίες βρίσκονται προς πώληση αυτή τη στιγμή σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Πρόκειται για ιδιοκτησίες που κοστίζουν πάνω από 10 εκατ. ευρώ και βγαίνουν προς πώληση από διεθνή μεσιτικά γραφεία που ειδικεύονται στα πολυτελή ακίνητα.

Αν αντέχετε, δείτε παρακάτω πέντε από τα ακριβότερα εξοχικά που πωλούνται! Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε κιόλας για αγορά, θα χαρούμε να μας φιλοξενήσετε!

 

Beverly House – 135.000.000$

Το σπίτι αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καταφύγια των διάσημων. Πρόκειται για ένα κτήμα με 30 δωμάτια, που όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του από το 1976, Leonard Ross, χρειάζεται δύο ώρες για να ξεναγήσει τους επισκέπτες του. Να πούμε ότι το σπίτι είναι διακοσμημένο από σιντριβάνια, πισίνες και μια υπέροχη αυλή με κίονες.

Shepard Krech House – 140.000.000$

Το πιο ακριβό ακίνητο στην Αμερική, βρίσκεται στο East Hamptons και η έκταση του αγγίζει τα 11,2 στρέμματα. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε ελπίζουμε τα μόλις 10 υπνοδωμάτια του να σας φτάσουν. Παράλληλα πρέπει να ξέρετε ότι έχει τέσσερα τζάκια, αίθουσα γυμναστικής, μια γκαλερί τέχνης, ένα θερμοκήπιο, και ένα ξενώνα.

 

Spelling Manor – 150.000.000$

Spelling Manor έχει 14 δωμάτια, 27 μπάνια με όλες τις ανέσεις που καθένας μας ονειρεύεται… αν και μάλλον οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε ούτε καν να ονειρευτούμε την μεγαλοπρέπεια του!

Palazzo di Amore – 195.000.000$

Στα 195 εκατομμύρια δολάρια, το «Παλάτι της Αγάπης» είναι από τα ακριβότερα σπίτια του κόσμου, και πραγματικά θα σας γοητεύσει! Ζώντας σε αυτό το σπίτι, δεν θα νιώθετε βασιλιάδες και βασίλισσες, θα είστε! Να πούμε ότι το μικρό αυτό σπιτάκι έχει

αίθουσα χορού, περιστρεφόμενο πάτωμα,12 δωμάτια, τα 23 μπάνια, μια αίθουσα μπόουλινγκ, ένα θέατρο, γήπεδα τένις, πισίνες, λίμνες, καταρράκτες και ένα γκαράζ που μπορεί να χωρέσει 27 αυτοκίνητα. Μικροπράγματα δηλαδή!

Penthouse at Tour de Odeon, Monaco – 400.000.000$

Πρόκειται για το πιο ακριβό ρετιρέ σε όλο το κόσμο.  Αναλυτικότερα, είναι το δεύτερο ψηλότερο κτίριο στον ορίζοντα της Μεσογείου, και έχει τη δυνατότητα να δείς την θέα 360° από ψηλά, καθώς χαλαρώνεις στην υπέροχη πισίνα του τελευταίου ορόφου. Που βρίσκεται; Στο Μονακό.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση