ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είχα δεχτεί παρενόχληση όταν ήμουν 9 ετών»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

newsroom must

Φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες καλλιτέχνες είναι πιο ανοιχτοί να μιλήσουν για τις δικές τους αναμνήσεις και εμπειρίες, στο κομμάτι της κακομεταχείρισης και βίας που υπέστησαν στην Φαίη Σκορδά, και την εκπομπή της “Το πρωινό”. Έτσι και η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ως καλεσμένη της στην παρενόχληση που δέχτηκε όταν ήταν μόλις 9 ετών, αλλά και το πως η ίδια διαχειρίζεται τον χωρισμό και τα παιδιά της.

Αρχικά, μετά την αποκάλυψη της παρενόχλησης, η ίδια ανέφερε ότι «Δεν ήθελα να διαταραχθούν οι σχέσεις, κάποια στιγμή το είπα και απολύθηκε αυτό το άτομο. Εγώ δεν ήθελα να με βλέπουν ως μικρό παιδί, ήθελα να βλέπουν ότι είμαι δυνατή. Όλα ξεκινούν από την οικογένεια και το αν ο μπαμπάς και η μαμά δεν σέβονται ο ένας τον άλλον. Είναι κοινωνικό το ζήτημα. Ήμουν ευάλωτη, δεν μπορούσα να θέσω τα όριά μου. Έχω δει γονείς, σε ακροάσεις, να χειροδικούν στα παιδιά τους. Εγώ είχα την προστασία από τη μαμά μου αλλά το περιβάλλον αυτό με σόκαρε. Αν δεν είχα κουβαλήσει όλο αυτό το φορτίο μπορεί να μην ήμουν εδώ. Η τέχνη είναι πάρα πολύ ωραία. Εγώ δεν θέλω να παίζω για να προσφέρω κάτι σε εμένα, αλλά να προσφέρω σε εσένα που θα με δεις».

Ενώ στην συνέχεια μίλησε και για την σχέση της με τα παιδιά της, λέγοντας «Τα δίδυμα είναι 4 ετών και είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Ήταν δική μου ανάγκη να τους μεγαλώνω ως ξεχωριστές και μοναδικές προσωπικότητες. Δεν είναι ίδιοι και δεν τους αντιμετωπίζω έτσι. Ο μπαμπάς τους είναι “παρών”. Έχουμε χωρίσει αλλά είναι εντάξει με τα παιδιά. “Παρών” ήταν και θα είναι σε όλη τους της ζωή. Απλώς τα παιδιά επηρεάζονται από τα συναισθήματα που υπάρχουν και δεν μπορούμε να τους πούμε ψέματα. Δεν ρώτησαν για τον χωρισμό γιατί ήταν το πρώτο πράγμα που τους είπα την πρώτη μέρα που δεν ήταν ο μπαμπάς στο σπίτι. Δεν εκδηλώθηκαν καθόλου, ήταν 2,5 ετών. Μου είπαν ότι είναι η ιδανική ηλικία. Δεν πρέπει να υπάρχουν εκκρεμότητες εκτός διαζυγίου. Όταν δεν έχουν αποκατασταθεί κάποια πράγματα είναι μια πληγή. Δόξα τω Θεώ είναι όλα εντάξει τώρα».

Δείτε όσα είπε στην συνέντευξη, στο πιο κάτω βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση