ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αρνητικός πλέον στον κορωνοϊό ο Johnson

Η επιστροφή του θα καθοριστεί από τις συμβουλές των γιατρών και το Τσέκερς δεν λαμβάνει τον κόκκινο χαρτοφύλακα με τα κυβερνητικά έγγραφα αρμοδιότητας του πρωθυπουργού.

Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Βoris Johnson βρέθηκε αρνητικός στο νεότερο τεστ για τον κορωνοϊό στο οποίο υποβλήθηκε πριν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύθηκε για μία εβδομάδα, είπε εκπρόσωπος της Downing Street.

Ο εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι ο 55χρονος πρωθυπουργός επικεντρώνεται πλέον στην ανάρρωσή του στην επίσημη πρωθυπουργική εξοχική κατοικία στο Τσέκερς και ότι «δεν θα επιστρέψει άμεσα στη δουλειά».

Σημείωσε ότι η επιστροφή του θα καθοριστεί από τις συμβουλές των γιατρών και ότι στο Τσέκερς δεν λαμβάνει τον κόκκινο χαρτοφύλακα με τα κυβερνητικά έγγραφα αρμοδιότητας του πρωθυπουργού.

Πάρολα αυτά, μέσα στο Σαββατοκύριακο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών Dominic Raab που τον αντικαθιστά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, εξάλλου, ο πρωθυπουργός εντοπίστηκε να βγάζει βόλτα τον σκύλο του Ντίλιν με την έγκυο αρραβωνιαστικιά του Carrie Symonds στη μεγάλη έκταση που περικλείει την κατοικία του Τσέκερς.

Σε ερώτηση για το κατά πόσο η Downing Street παραπλάνησε τους δημοσιογράφους και το κοινό για τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πρωθυπουργού την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο ίδιος δήλωσε σε βίντεο στο Twitter ότι για 48 ώρες τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, ο εκπρόσωπος απάντησε ότι είναι σαφές πως όταν ένας ασθενής μεταφέρεται στην εντατική χρειάζεται σημαντικό επίπεδο ειδικευμένης θεραπείας.

«Νομίζω ότι ήταν σαφές πως από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X