ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αρρωστημένη φάρσα στη Λάρνακα - «Νεκρό παιδάκι που έπεσε από τον 5ο όροφο»

της Στέλλας Μάρκου

Μερικές φορές είναι για να απορείς με το σκεπτικό ορισμένων ανθρώπων.

Ένας τύπος, που από ό,τι φαίνεται δεν είχε δουλειά να κάνει και αποφάσισε να γεμίσει τον άπλετο ελεύθερό του χρόνο με κακόγουστες ομολογουμένως φάρσες, τηλεφώνησε στα επείγοντα και ανέφερε περιστατικό που αφορούσε νεκρό παιδί.

Σε επικοινωνία μας με την Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, Ριάνα Κωνσταντίνου, το τμήμα δέχθηκε κλήση που δήλωνε ότι παιδάκι στην περιοχή της Λάρνακας έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας.

Όπως ήταν φυσικό, οι αρμόδιοι τέθηκαν σε συναγερμό σπεύδοντας αμέσως στο σημείο χωρίς όμως να εντοπίζουν το παιδί. Άρχισε αγώνας δρόμου και στις γύρω περιοχές μέχρι που αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται περί αρρωστημένης φάρσας.

Μάλιστα ο «τύπος» έδωσε δύο αριθμούς τηλεφώνων οι οποίοι αντιστοιχούσαν σε άγνωστους ανθρώπους που και αυτοί με τη σειρά τους αναστατώθηκαν.

Μετά και την φάρσα η κ. Κωνσταντίνου απηύθυνε έκκληση όπως εκλείψουν αυτά τα λυπηρά περιστατικά μιας και από τα «αστεία» ορισμένων μπορεί να κινδυνέψουν συνάνθρωποί μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Έλεος! Τελικά δεν βάζουμε μυαλό…

Οι αντιδράσεις

Όπως ήταν φυσικό, στο άκουσμα της είδησης έντονες ήταν οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Reaction Cyprus με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της αναφέρει για το περιστατικό: «Να δίνει ψεύτικη αναφορά στα ασθενοφόρα για νεκρό παιδί μετά από πτώση... να ανταποκρίνεται ασθενοφόρο και να ανακαλύπτουν ότι είναι φάρσα. Ευχόμαστε να εντοπιστεί να τιμωρηθεί παραδειγματικά αυτός ο ανεγκέφαλος».

ΠΗΓΗ:24NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X