ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ashley Graham: Η νέα σειρά μαγιό με αμοντάριστες φωτογραφίες

Το μοντέλο Ashley Graham αποδεικνύει ότι δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο «αληθινή»,με την νέα καμπάνια που λανσάρει με μαγιό για όλους τους σωματότυπους.

Οι αμοντάριστες φωτογραφίες παπαράτσι στη νέα καμπάνια μαγιό είναι γεγονός, και η ίδια ποζάρει στο φακό εντελώς ακομπλεξάριστη.

Το supermodel, του οποίου οι καμπύλες έχουν ξεπεράσει τα όρια και τις προκαταλήψεις για την προκατελημένη εμφάνιση των μοντέλων, σε σχλεση με το βάρος τους, μόλις εγκαινίασε τη νέα της σειρά μαγιό με την εταιρεία Swimsuits For All.

Η ιδιαιτερότητα αυτής της καμπάνιας σε αντίθεση με τις συνηθισμένες, είναι ότι η συγκεκριμένη κολεξιόν περιλαμβάνει αμοντάριστες παπαράτσι φωτογραφίες της Graham με τα μαγιό.

Η ίδια δηλώνει: «Αυτή η καμπάνια διαφέρει πολύ από άλλες που έχω δουλέψει κατά τη διάρκεια της καριέρας μου». Ελπίζω αυτές οι εικόνες να εμπνεύσουν και να δώσουν μια ατρόμητη πίστη και αυτοπεποίθηση σε όλους ώστε να είναι ευτυχισμένοι με το σώμα τους και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, ανεξάρτητα από ποιος τους παρακολουθεί».

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση