ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ασταμάτητος ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Roland Garros

Πέρασε στον ημιτελικό με σπουδαία εμφάνιση.

newsroom must

Ασταμάτητος ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Roland Garros. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση ισοπέδωσε με 3-0 σετ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (6-3, 7-6 [3], 7-5), Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη και προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Γερμανός το απόγευμα της Τρίτης νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τον Αλεχάντρο Νταβίνοβιτς Φοκίνα και πέρασε στους «4» του γαλλικού γκραν σλαμ, όπου την Παρασκευή (11/6) θα αναμετρηθεί με τον Στέφανο με έπαθλο μια θέση στον τελικό της Κυριακής (13/6).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν επιβλητικός απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και μετέτρεψε σε περίπατο το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον Ρώσο τενίστα. Μια σπουδαία εμφάνιση από τον συμπατριώτη μας, που δείχνει ανίκητος και θα τα δώσει όλα για να βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε έναν τελικό Γκραντ Σλαμ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μπήκε στο κορτ αποφασισμένος να επιβάλλει το παιχνίδι του και να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Ο 22χρονος από τα πρώτα χτυπήματα έδειξε τις… άγριες διαθέσεις του, με τον συμπατριώτη μας να κάνει μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ και να φτάνει στο 3-1. Ο Ρώσος δεν κατάφερε να… απαντήσει, με τον Στέφανο να φτάνει στο 6-3 και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

Με την ψυχολογία στα ύψη, ο Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ και με γρήγορο μπρέικ προηγήθηκε με 3-1. Ο Μεντβέντεφ όμως αντέδρασε και ισοφάρισε σε 3-3. Στη συνέχεια οι δύο τενίστες κράτησαν τα σερβίς τους και το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος κυριάρχησε κατά κράτος και με 7-3 έκανε το 2-0.

Στο τρίτο σετ ο Ρώσος πίεσε για την επιστροφή, αλλά ο Τσιτσιπάς δεν… μάσησε. Ο Ντανίλ με μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ προηγήθηκε με 3-2 και λίγο αργότερα με 4-2, αλλά ο Στέφανος δεν πτοήθηκε. Αρχικά μείωσε σε 4-3 και στη συνέχεια με μπρέικ ισοφάρισε σε 4-4.

Όλα έδειχναν ότι θα έχουμε ένα ακόμα τάι μπρέικ, αλλά ο Έλληνας τενίστας με μπρέικ στο 12ο γκέιμ έκανε το 7-5 και σφράγισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Μια σπουδαία εμφάνιση από τον συμπατριώτη μας, ο οποίος θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά του γαλλικού γκραν σλαμ.

Πηγή: 24news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X