ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Aστυνομικός στα πατώματα για ένα παιδί

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η εικόνα μιας αστυνομικού η οποία βρήκε έναν ιδιαίτερα τρυφερό τρόπο να παρηγορήσει ένα μικρό αγόρι που κλαίει προκαλώντας συγκίνηση σε όλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι μια ασυνήθιστη εικόνα αστυνομικού.

Η σχολική αστυνόμος στην πολιτεία της Φλόριντα, κατά την διάρκεια μιας σχολικής εκδήλωσης εντόπισε έναν μικρό μαθητή να κλαίει ξαπλωμένος στον διάδρομο του σχολείου και αποφάσισε να του συμπαρασταθεί. Χωρίς δεύτερη σκέψη ξάπλωσε δίπλα του, του χαμογέλασε και του σκούπισε τα δάκρυα μιλώντας του τρυφερά.

Ο πιτσιρίκος μετά από λίγο σηκώθηκε όρθιος με πολύ καλύτερη διάθεση.

Η αστυνομικός δήλωσε ότι αποφάσισε να ξαπλώσει δίπλα του και να του συμπαρασταθεί. Ξεκίνησε να κλαίει, οπότε του σκούπισε τα δάκρυα και του είπε ότι όλα θα πάνε καλά. Σαν ενήλικες υπάρχουν στιγμές που θέλουμε κάποιον να σταθεί δίπλα μας και ίσως να σκουπίσει τα δάκρυα μας. Τα παιδιά μπορούν να έχουν μια δύσκολη μέρα, ακριβώς όπως και εμείς, οπότε του αφιέρωσε κάποιες στιγμές ώστε να τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα. Δεν ήταν μια στιγμή της ως αστυνομικός, ήταν μια μητρική στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια είναι μητέρα τριών παιδιών.

Πηγή: 24News

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS