ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το pre wedding party της

Δέσποινα Άσπρου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ετοιμάζονται αύριο (6/10) να βιώσουν μια από τις πιο ευτυχισμένες και ξεχωριστές ημέρες της ζωής τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και δηλώνει πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2013 και η κοινή τους πορεία θυμίζει παραμύθι. «Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», δήλωνε η Αθηνά σε συνέντευξη της.

Τα χρόνια πέρασαν, οι δυο τους απέκτησαν ένα παιδί, παντρεύτηκαν πολιτικά και επιτέλους η Αθηνά αύριο θα ντυθεί νυφούλα.

Απόψε, όπως είναι αναμενόμενο, πραγματοποιείται το pre-wedding πάρτι του ζευγαριού και μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα στιγμυότυπα. Όπως θα δείτε, η Αθηνά λάμπει μέσα στο α κουστούμι που επέλεξε να φορέσει, ποζάροντας στο πλευρό των φίλων της.

Το ραντεβού δόθηκε σε ένα από τα αγαπημένα σημεία του ζευγαριού στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, το 180º sunset bar-Mykonos, όπου βρέθηκαν όλοι οι φίλοι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου για να γιορτάσουν με εκλεκτά cocktails και καλή μουσική.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση