ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αθηνά Οικονομάκου: Natural beauty στο must Οκτωβρίου

Το must Οκτωβρίου κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα με εξώφυλλο την όμορφη Αθηνά Οικονομάκου.

Ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών, η Αθηνά Οικονομάκου, φωτογραφίζεται στο νέο τεύχος του must και μιλά για τη νέα κυπριακή σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, τα όνειρα, τα σχέδιά της αλλά και τους μεγάλους έρωτες. Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η οποία μας «συστήνει» την πιο γλυκιά και αληθινή πλευρά της αγαπημένης ηθοποιού. 

Τι θα λέγατε για ένα ποτό μετά τη δουλειά; Το must προτείνει τα places to be στην πρωτεύουσα για ποτό, κοκτέιλ και τσιμπήματα μετά από μια κουραστική μέρα.

True Story: Ο Νίκος Ζαβαλλής και η Φρειδερίκη Μενελάου δέχτηκαν την πρόσκληση του must για το ALS Ice Bucket Challenge, φωτογραφίζονται και μιλούν για την πραγματικότητα πίσω από τη ‘’μόδα’’, έτσι όπως την έζησαν στο ίδιο τους το σπίτι. 

Ποιος είπε ότι χρήμα σημαίνει ευτυχία; Η ιστορία των Kennedy, Ωνάση και άλλων ‘’καταραμένων’’ οικογενειών αποδεικνύει το αντίθετο, αφού παρά τα τόσα εκατομμύριά τους δεν κατάφεραν να εξαγοράσουν τη ζωή τους. Άραγε τα λεφτά τους ήταν και η καταδίκη τους;

Ο Πάνος Μακρής ‘’έπαιξε με την τύχη του και κέρδισε’’. Ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του προτίμησε το νησί μας για να κάνει καριέρα και ίσως να ήταν μια από τις καλύτερες κινήσεις του. Ο ‘’κλέφτης’’ της σειράς ‘’Την Τύχη μου Μέσα’’ γουστάρει τα δύσκολα, γιατί χωρίς δυσκολίες όλα στη ζωή είναι ανούσια.

Back to ’60s με prints και θηλυκές γραμμές! Η fashion editor επιλέγει τα αγαπημένα του μήνα, ενώ η Σόλια και η Ήβη Κυπριανού φοράνε τις τάσεις της σεζόν και σας δείχνουν πώς να συνδυάσετε για stylish εμφανίσεις. Ακόμη μάθετε τι θα φορεθεί αυτό τον χειμώνα, έτσι όπως τα ανέβασαν στις πασαρέλες οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας.

Beauty: Όλα όσα θα σας κάνουν να λάμψετε φέτος σε μάτια, χείλη, νύχια, μαλλιά. 

Τέλος, η Ντέννη Καλλιβωκά μας ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη και μας συστήνει… της Πόλης τα ωραία! 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X