ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Αυτές είναι οι 10 κυρίες που περπάτησαν στο 3ο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show

Δέσποινα Άσπρου

Μια βραδιά γεμάτη μόδα, μουσική, λαμπερές παρουσίες και προσφορά πραγματοποιήθηκε ψες, Πέμπτη 28 Νοεμβρίου. Ο λόγος φυσικά για το 3ο Εύρηκα Μασσαλίας - The Charity Show το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Residence by Occhio από το περιοδικό Beautiful People και την Εύρηκα και όπως πάντα, έτσι και φέτος, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κατά την διάρκεια του event παραδόθηκε επιταγή αξίας €5.000 στον Λουκά Φουρλά  και στους μικρούς ήρωες του Παιδογκολογικού Ιδρύματος Ελπίδα.

Το τιμόνι της παρουσίασης της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ανέλαβαν η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους και πραγματικά οι δυο τους ήταν υπέροχοι.

Η βραδιά βέβαια δεν θα ήταν ίδια χωρίς την υποστήριξη που παρείχαν δέκα κοσμικές κυρίες του νησιού μας. Η Εβελίνα Κυράστα, η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου, η Έλβα Ρωσσίδου, η Αφροδίτη Δερματά, η Έλενα Σιακαλλή, η Όλγα Πολίτου, η Έλενα Θεοδώρου, η Τζώρτζια Παναγή, η Κλέλια Γιασεμίδου και η Γιώτα Ροζάνα Πέτρου περπάτησαν στην πασαρέλα με δημιουργίες των Gregory Morfi, Maria Aristidou, Constantinos Vasiliades, του κοσμηματοπωλείου «Η Πολιτεία» και τoυ brand Toi & Moi και βοήθησαν την προσπάθεια του Beautiful People και του Εύρηκα Μασσαλίας για ενίσχυση του «Παιδογκολογικού Ιδρύματος Ελπίδα». 

Δείτε στην συνέχεια τις εμφανίσεις των δέκα επώνυμων κυριών του show:

Εβελίνα Κυράστα

Κρυσταλλία Ζησιοπούλου

Έλβα Μιχαηλίδου

Αφροδίτη Δερματά

 

Έλενα Σιακαλλή

Όλγα Πολίτου

Έλενα Θεοδώρου

Τζώρτζια Παναγή

Κλέλια Γιασεμίδου

Γιώτα Ροζάνα Πέτρου

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση