ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αυτές είναι οι 10 κυρίες που θα περπατήσουν στο ΕΥΡHΚΑ Μασσαλίας – The Charity Show

Το Beautiful People ενισχύει και στηρίζει τον σύνδεσμο ''Μωρά Θαύματα'' προσφέροντας €5.000 μέσα από το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας - The Charity Show.

Δέκα επώνυμες κυρίες, θα φορέσουν μαγιό και καφτάνια, με την υπογραφή της επιτυχημένης σχεδιάστριας Μάρσιας Θρασυβούλου Ocean Blue, προκειμένου να ανέβουν στην πασαρέλα του μεγαλύτερου καλοκαιρινού φιλανθρωπικού fashion show. To περιοδικό Beautiful People τη βραδιά του show θα προσφέρει το ποσό των €5.000 για ενίσχυση του συνδέμου ''Μωρά Θαύματα'', ο οποίος έχει δημιουργηθεί για στήριξη της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Πρόωρων Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία.

Ποιες είναι όμως αυτές οι δέκα κυρίες;

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Σύλβια Μαυροπούλου, η Σόλια Κυπριανού, η Μαρία Κορτζιά, η Όλγα Πολίτου, η Μονικ Βαρμπαντιάν, η Έλβα Ρωσσίδου, η Βαλεντίνα Ελ Σαγιετ, η Μαρία Έλενα Κυριάκου και η Νατάσα Αλέξανδρου θα βοηθήσουν την προσπάθεια του Beautiful People και του Εύρηκα Μασσαλίας για ενίσχυση του συνδέσμου ''Μωρά Θαύματα''. 

Το charity show, που θα ενώσει τη φιλανθρωπία με τη μόδα, θα γίνει στις 29 Ιουνίου, στις 20:30 στο Lemon Park στη Λευκωσία, ενώ ήδη τα εισιτήρια προπωλούνται στη τιμή των €10 στα γραφεία του Ομίλου SPP Media (τηλ. 22472472).


Διαβάστε επίσης
To Beautiful People ενισχύει την προσπάθεια του συνδέσμου ''Μωρά Θαύματα''

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση