ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυτή είναι η αποστομωτική απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στην Λατινοπούλου

Όσα είπε η ίδια στην εκπομπή της.

newsroom must

Το θέμα που απασχόλησε την Ελληνική showbiz την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε να σχολιάσει η αγαπημένη Ναταλία Γερμανού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μέσα από την εκπομπή της, ΄Καλύτερα δεν γίνεται’, δίνοντας μια αποστομωτική απάντηση στην κ. Λατινοπούλου και τα όσα είπε.

Να θυμίσουμε ότι το ζήτημα, προέκυψε μετά και τις αναρτήσεις της Λατινοπούλου, αναφορικά με την άποψη ότι οι ραγάδες, οι πανάδες και η τριχοφυΐα δεν θα έπρεπε να προβάλλονται από τις γυναίκες, κάτι που η ίδια θεωρεί αποκρουστικό. Με πολλούς celebrities, να της απαντούν με αρκετό θυμό και απογοήτευση.

Έτσι η Ναταλία Γερμανού, ανατρεπτική όπως πάντα, άφησε τα ευκόλως εννοούμενα να μιλήσουν από μόνα τους, απαντώντας, «Έγινε όλη αυτή η ιστορία με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Όλοι είπαν τη γνώμη τους, δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με το θέμα, μας ξέρετε πολύ καλά και καταλαβαίνετε ποια είναι η άποψή μας. Διαβάζετε τα μάτια μας. Εμείς δεν έχουμε πρόθεση ούτε να της ρίξουμε κουβά με τοξικό δηλητήριο, ούτε να τη βρίσουμε. Έχει κάθε δικαίωμα να είναι περιποιημένη, αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να θεωρεί ότι υπάρχουν πρότυπα. Υπάρχει η ελευθερία, η χαρά της αγάπης και της ανθρώπινης δύναμης και υπόστασης. Εγώ θα της αφιερώσω ένα βίντεο που μπορεί να μη τη βρει σύμφωνη αλλά να την κάνει να ξανασκεφτεί».

Δείτε το στιγμιότυπο στο πιο κάτω βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X