ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυτή είναι η event planner που ''μάγεψε'' την Αριστοτέλους

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ βάφτισαν τον γιο τους σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. 

Ο μικρός πήρε επίσημα το όνομα Αντρέας - το όνομα του παππού του, πατέρα του Γιώργου Εφραίμ και όλα κύλησαν απίθανα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο χωριό Αναλύοντας και όπως έγινε γνωστό στην συνέχεια ακολούθησε δείπνο. 

"Το παρών τους" στο event έδωσαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού. Ανάμεσά τους η Κατερίνα Αγαπητού και η Γωγώ Αλεξανδρινού. 

Λίγες μέρες μετά την βάφτιση, η Κύπρια παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικές εικόνες από την ξεχωριστή τελετή. Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες, η Χριστιάνα πραγματικά έλαμπε από ευτυχία. Ντυμένη με ένα μεταλιζέ gold φόρεμα πραγματικά έκλεψε την παράσταση. Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψε και η εντυπωσιακή διακόσμηση του χώρου, την οποία όπως αναφέρει μέσα από την ανάρτησή της η Αριστοτέλους χρωστάει στην γνωστή διακοσμήτρια Ισμήνη από το Just Deco.

Αναλυτικότερα, η Χριστιάνα έγραψε: "Μια από τις πιο όμορφες και πολύτιμες ημέρες της ζωής μας.. η βάφτιση του Αντρέα μας! Εύχομαι ολόψυχα να είναι καλά τα μωρά όλου του κόσμου και εμείς να είμαστε κοντά τους, να τους χαιρόμαστε και να τους δίνουμε φτερά.. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Ισμήνη μου που με όλους της τους συνεργάτες έκαναν πανέμορφη αυτή τη μέρα για εμάς!!! Σας ευχαριστώ όλους από καρδίας!!!". 

Και κάπου εδώ όλοι αναρωτιόμαστε ποια τελικά είναι η Ισμήνη και η εταιρεία Just Deco που μάγεψαν την Χριστιάνα Αριστοτέλους; Πρόκειται πλέον για μια από τις κορυφαίες εταιρείες διακόσμησης στην Κύπρο. Η ιστορία τους μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο. Η εταιρεία ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείτο με εισαγωγές τεχνητών δέντρων, φυτών και λουλουδιών στην Κύπρο και κατείχε ηγετικό ρόλο τα τελευταία 20 χρόνια, με την επωνυμία Mersandro Ltd. Στην συνέχεια, η επόμενη γενιά της οικογένειας πήρε την επιχείρηση ένα βήμα παραπέρα και έτσι γεννήθηκε το "Just Deco Ltd" - εταιρεία που παρέχει ποιοτικές και εντυπωσιακές επιλογές διακόσμησης για γάπους, βαφτίσεις και άλλα events. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X