ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Αυτή είναι η νέα συνεργασία της γάτας του Karl Lagerfeld

Τι πέτυχε η Choupette

newsroom must

Χωρίς καμία αμφιβολία η γάτα του εκλιπόντος Karl Lagerfeld είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες γάτες του πλανήτη, αν όχι η Νο1. Εκτός όμως από διάσημη, η  Choupette όπως ονομάζεται είναι και η πιο πλούσια, αφού πέρα από την κληρονομιά που λέγεται πως της άφησε ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας, η ίδια κατάφερε να βγάλει εκατομμύρια χρήματα συμμετέχοντας σε διαφημίσεις. Πρόσφατα μάλιστα, η εταιρεία σχεδιασμού επίπλων για κατοικίδια LucyBalu γνωστοποίησε την συνεργασία της με την Choupette σε ένα στυλ αιώρας κρεβατάκι για γάτες και η αλήθεια είναι πως οι φαν των κατοικίδιων και της Choupette ενθουσιάστηκαν.

Μιλώντας για την viral συνεργασία, ο ιδρυτής της LucyBalu Mathias Wahrenberger είπε: 

«Στείλαμε την αιώρα μας για γάτες στον ατζέντη της Choupette, ως δώρο... Λίγο μετά, λάβαμε μήνυμα ότι το Swing μας ήταν το καινούργιο αγαπημένο μέρος της Choupette». Έπειτα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Αυτή ήταν η στιγμή που έγινε πραγματικότητα το όνειρό μας να συνεργαστούμε με τη γάτα του Karl Lagerfeld».

«Διαλέγουμε μόνο ορισμένα πρότζεκτ που πιστεύουμε ότι ταιριάζουν στη Choupette» δήλωσε από την πλευρά του ο ατζέντής της,Lucas Bérullier. «Με τη Choupette να αγαπά την αιώρα της - όπου κοιμάται και χαλαρώνει - είναι προφανές ότι όχι μόνον εμείς, αλλά όλοι όσοι έχουν γάτες σε όλον τον κόσμο πρέπει να κάνουν τη γνωριμία του εμπορικού σήματος LucyBalu». 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Simply beautiful cat furniture (@lucybalu) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Simply beautiful cat furniture (@lucybalu) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση