ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυτή είναι η οικογένεια του νέου προέδρου των ΗΠΑ

Τα παιδιά και εγγόνια του

newsroom must

Ο νέος πλανητάρχης Joe Biden έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές από άτομα που βρίσκονται γύρω του ως ένας πολύ καλός άνθρωπος. Όταν βρισκόταν στον Λευκό Οίκο μαζί με τον Barack Obama στην θέση του αντιπροέδρου ο πρόεδρος τόνισε πολλές φορές ότι ήταν χαρούμενος που κατάφερε να γίνει κομμάτι της όμορφης οικογένειας του Joe Biden.

 
 
 
View this post on Instagram

November 7, best day ever #biden2020 #roberthunterbiden #nataliabiden #drbiden #presidentjoebiden

A post shared by Hunter biden (@hunterbidenvibes) on

Ποια είναι όμως τα μέλη της οικογένειας αυτής; Αρχικά να υπενθυμίσουμε ότι η Jill Biden είναι η δεύτερη σύζυγός του αφού αρχικά ήταν παντρεμένος με την Neilia Biden την οποία έχασε. Μαζί απέκτησαν 3 παιδιά την Naomi, τον Hunter και τον Beau. Αργότερα το 1977 παντρεύτηκε την Jill και μαζί απέκτησαν την Ashley.

Τα παιδιά της οικογένειας Biden

Naomi Biden
Ο Biden έχει ζήσει μεγάλες τραγωδίες στην ζωή του. Μία από αυτές ήταν και ο θάνατος της μόλις τριών μηνών κόρης του Naomi το 1972. Η Naomi έφυγε από την ζωή μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα με την μητέρα της. Στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκαν και οι δύο του γιοι Beau και Robert.

Joseph 'Beau' Biden
Ο κόσμος τον γνωρίζει ως Beau. Άλλο ένα παιδί που έχασε ο Joe Biden το 2015 μετά από την μάχη που έδεινε με τον καρκίνο του εγκεφάλου. Ο Beau γνώριζε και συνεργαζόταν στενά με την σημερινή αντιπρόεδρο Kamala Harris. Το 2003 εντάχθηκε στην Εθνική Φρουρά του Στρατού ως υποψήφιος στο Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Δικαστή. Αργότερα το 2007 εκλέχτηκε ως γενικός εισαγγελέας στο Ντέλαγουερ μέχρι και το 2015. Στην πορεία της ζωής του παντρεύτηκε την Hallie Olivere και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά την Natalie Biden και τον Robert Hunter Biden II

 
 
 
View this post on Instagram

Beau and Joe Biden in Baghdad, 4th of July 2009. . . . . #beaubiden #joebiden #supportourtroops

A post shared by @ indivisibleamerica on

Robert Hunter Biden
Ο Robert Hunter Biden παντρεύτηκε την Kathleen Buhle, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά: τη Naomi (την ονόμασαν έτσι προς τιμήν της θείας της), τη Finnegan, και τη Maisy Biden. Αν και ήταν δικηγόρος τα ΜΜΕ ασχολούνταν κυρίως μαζί του λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Το 2007 χώρισε με την σύζυγό του και έκανε σχέση με την χήρα σύζυγο του αδελφού του Hallie. Αν και όπως δήλωσε ο ένας στον άλλο βρήκαν αμοιβαία αγάπη χώρισαν ένα χρόνο αργότερα. Η νέα σύζυγος του Hunter είναι πλέον η Melissa Cohen.

Ashley Blazer Biden
Είναι το μοναδικό παιδί που απέκτησε ο Joe Biden με την Jill. Η Ashley αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Tulane και ασχολήθηκε με τα κοινά (εργάστηκε ως κοινωνικός λειτουργός για χρόνια) ενώ σε μικρότερη ηλικία ξεκίνησε μια εκστρατεία για την διάσωση των δελφινιών. Εδώ και 3 χρόνια διαθέτει πλέον το δικό της brad ρούχων Livelihood ενώ έχει παντρευτεί τον πλαστικό χειρούργο Howard Krein.

Τα εγγόνια της οικογένειας

Naomi Biden
Η 26χρονη κόρη του Hunter σπούδασε διεθνείς σχέσεις στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας ενώ αργότερα συνέχισε με σπουδές στην Νομική Σχολή του Κολούμπια. Διατηρεί σχέση με τον δικηγόρο Peter Neal.

 
 
 
View this post on Instagram

SUN DAY.

A post shared by NKB (@naomibiden) on

Finnegan Biden
Άλλη μια κόρη του Hunter. Η 20χρονη Finnegan φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον παππού της και να τον αγαπάει πολύ αφού στάθηκε στο πλευρό του όλο αυτό τον καιρό όσο κανένας άλλος.

Maisy Biden
Η μικρότερη κόρη του Hunter είναι πολύ καλή φίλη με την κόρη του Barack Obama Sasha ενώ πήγαιναν μαζί και στο ίδιο σχολείο.

Natalie Biden
Η μόλις 16 ετών κόρη του αδικοχαμένου Beau Biden βρήκε στο πρόσωπο της Jill την γιαγιά που έχασε πριν ακόμα γεννηθεί. Μιλώντας σε βίντεο για την Jill τόνισε ότι «Θα έλεγα ότι δεν είναι η τυπική γιαγιά. Κάνει φάρσες και μας κάνει να γελάμε. Έχουμε πολλές ιστορίες»

Robert "Hunter” Biden II
Ο 14χρονος γιός του Beau πήρε το όνομά του από τον θείο του. Γεννήθηκε το 2006 και ήταν μόλις 9 ετών όταν πέθανε ο πατέρας του.

Baby Biden 2018
Άλλο ένα παιδί του Hunter Biden το οποίο γεννήθηκε το 2018 με την Lunden Alexis Roberts αλλά δεν έχει αναγνωρίσει. Το δικαστήριο ωστόσο έκρινε ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.

Baby Biden 2020
Το νεότερο μέλος της οικογένειας Biden είναι ο γιος του Hunter τον οποίο απέκτησε με την νέα του σύζυγο Melissa Cohen.

 
 
 
View this post on Instagram

Cute lovely family #robertbiden #cutefamily

A post shared by HUNTER BIDEN (@robert_hunter_biden_ll) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση