ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου που αφορά τον πρίγκιπα Andrew

Η 17χρονη τότε, Virginia Roberts και η φωτογραφία που τραβήχτηκε το 2001 στην έπαυλη του Epstein.

newsroom must

Όλα άρχισαν το 2001, όταν η 17χρονη τότε Virginia Roberts επισκέφθηκε τη βίλα του Jeffrey Epstein στο Manhattan, και όπως υποστηρίζει είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον Δούκα της Υόρκης, πρίγκιπα Andrew.

Με τους δικηγόρους της να τονίζουν πως τότε, ο πρίγκιπας γνώριζε πολύ καλά ότι η Virginia, ήταν θύμα κυκλώματος λευκής σαρκός, και πως είχε υποστεί και συνεχίζει να νιώθει «τεραστίου βαθμού συναισθηματικό και ψυχολογικό πόνο».

Με τον Andrew, μέσα από νέες του δηλώσεις αποκαλύπτει πως έγινε η γνωριμία με την ίδια, λέγοντας ««Επειδή απουσίαζε η τότε σύζυγός μου, Δούκισσα της Υόρκης, έμεινα με το παιδί, αφού είχαμε ως κανόνα όταν απουσίαζε ο ένας να μένει με τα παιδιά ο άλλος. Εκείνη την εποχή, μάλιστα, είχα πάρει άδεια από το Ναυτικό, όπου υπηρετούσα, και ήμουν σπίτι».

Ταυτόχρονα, να θυμίσουμε πως στην δημοσιότητα, είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία τους, που δείχνει τον ίδιο να κρατά από τη μέση τη 17χρονη τότε, και να βρίσκονται όπως επιμένει το θύμα, στο σπίτι του Epstein, όπου ο επιχειρηματίας την κρατούσε ως σκλάβα του σεξ και την υποχρέωσε να συνευρίσκεται με τον πρίγκιπα Ανδρέα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Herald Scotland (@theheraldscotland)

Τέλος, αυτό που αναμένεται σίγουρα, εκτός από την πιθανή εκδίκαση του πρίγκιπα στην Αμερική, είναι το ξεδιάλυμα στην ιστορία, αφού μέχρι και σήμερα (από το 2019 που έγινε και η καταγγελία) αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του σε εξαναγκαστική σχέση με την Roberts.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@manifestingmamab)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση