ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που δημοσίεύτηκε στο Instagram

«Αν το γνώριζα πως θα ήταν η πρώτη φωτογραφία του Instagram θα προσπαθούσα περισσότερο»

Χρόνια πολλά Instagram! H πλατφόρμα που αγαπήθηκε από όλους και μας έδωσε τους «Influencers» γιορτάζει σήμερα 10 χρόνια. 10 χρόνια γεμάτα φωτογραφίες από όλο τον κόσμο, 10 χρόνια που πραγματικά το Instagram έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μας.

Μπορεί το Facebook να έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση στα κοινωνικά δίκτυα όταν πρωτοξεκίνησε το Instagram όμως που ήρθε αργότερα κατάφερε να τα απογείωση.

Όπως και όλα έτσι και αυτό ξεκίνησε ως μια απλή ιδέα όταν δύο φοιτητές ο Κέβιν Σίστρομ και ο Μάικ Κρίεγκερ ήθελαν να δημιουργήσουν μια εφαρμογή στην οποία οι χρήστες θα είχαν την δυνατότητα διαμοιρασμού και προσαρμογής εικόνων αφού οι ίδιοι αγαπούσαν πολύ την φωτογραφία.

Μέσα σε μόλις λίγους μήνες οι χρήστες του Instagram έγιναν χιλιάδες και μέσα σε δύο χρόνια 50.000.000. Μέχρι που η Facebook εξαγόρασε το Instagram το 2012 δίνοντας στους ιδρυτές 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Για να είσαι σίγουρος ότι κάτι το οποίο έχει δημιουργήσει δουλεύει πρέπει πρώτα να το δοκιμάσεις σωστά; Έτσι ο Κέβιν Σίστρομ ο ένας από τους ιδρυτές για να δοκιμάσει την εφαρμογή ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας την λέξη «Test».
Η φωτογραφία την οποία έβγαλε ο ίδιος δείχνει ένα αδέσποτο σκύλο στο Μεξικό και όπως δήλωσε «Αν το γνώριζα πως θα ήταν η πρώτη φωτογραφία του Instagram θα προσπαθούσα περισσότερο»

 
 
 
View this post on Instagram

test

A post shared by Kevin Systrom (@kevin) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση