ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Θαυμάστρια του Eminem κατέρριψε το ρεκόρ των περισσότερων τατουάζ του ίδιου μουσικού

Μία θαυμάστρια του Eminem κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς έχει τα περισσότερα τατουάζ που απεικονίζουν τον μουσικό. Το Guinness World Records αποκάλυψε ότι η Nikki Paterson, η οποία ζει στην πόλη Αμπερντιν της Σκωτίας κατέχει πλέον το ρεκόρ για τα περισσότερα τατουάζ του ίδιου μουσικού.

Η 35χρονη τεχνικός νυχιών, που έκανε το πρώτο της τατουάζ όταν ήταν 18 ετών, έχει συνολικά 52 τατουάζ. Είκοσι οκτώ βασίζονται στον Αμερικανό ράπερ Eminem, τα 16 από τα οποία είναι πορτρέτα του μουσικού ήρωα της.

"Άκουσα το "Stan" όταν ήμουν 14 ετών και δεν είχα ξανακούσει κάτι τέτοιο πριν" είπε στο BBC News η φανατική θαυμάστρια του Eminem. "Με εντυπωσίασε" πρόσθεσε.

Η Nikki Paterson απέκτησε το πρώτο της τατουάζ που σχετίζεται με τον Eminem, όταν ήταν 19 ετών, αλλά τα πορτρέτα είναι μια πιο πρόσφατη προσθήκη στη συλλογή της. "Τα πορτρέτα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια και μου άρεσαν πολύ. Τα λάτρεψα και ήθελα να έχω περισσότερα" εξήγησε.

"Είναι ο μόνος που παραμένει σταθερός στη ζωή μου και τον έχω δει σε συναυλία ζωντανά" ανέφερε. Τα τατουάζ στα χέρια, πόδια, θώρακα και δάχτυλα έχουν δημιουργήσει τρεις διαφορετικοί καλλιτέχνες στο Αμπερντιν, στο Εδιμβούργο και στο Τσέστερ, την πόλη από την οποία κατάγεται η Nikki Paterson.

Η 35χρονη κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ όταν είχε πάνω της 15 πορτρέτα του ράπερ και από τότε έχει προσθέσει ένα ακόμη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nikki (@crazyeminemlady) on

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ