ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυτή η 90χρονη αναρρώνει από τον κορωνοϊό

«Βάλτε τα δυνατά σας να παραμείνετε αισιόδοξοι, βρείτε το καλό μέσα στο κακό»

O κορωνοϊός μπορεί να μην αποτελεί κίνδυνος για νεαρά άτομα είναι όμως σίγουρα επικίνδυνος για ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένα άτομα που συνήθως δεν τα καταφέρνουν.

Σύμφωνα με το people.com η 90χρονη Geneva Wood από την Washington έρχεται να μας αποδείξει το αντίθετο. Η Geneva έχει 11 εγγόνια, 12 δισέγγονα και 3 τρισέγγονα. Στις 6 Μαρτίου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊο και εκεί που οι δικοί τις άνθρωποι ήξεραν ότι θα έπρεπε να την αποχαιρετήσουν αυτή κατάφερε να τους αφήσει όλους άφωνους και να αρχίζει να αναρρώνει.

Εν τω μεταξύ τον προηγούμενο Ιανουάριο η Geneva κατάφερε να αναρρώσει πλήρως μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό, μπόρεσε να περπατήσει ξανά και να μιλήσει κανονικά.

Στο κέντρο αποκατάστασης το οποίο βρισκόταν δεχόταν ασθενείς για θεραπεία κατά του COVID-19 έτσι κόλλησε και η ίδια.
«Θα το παλέψω για την οικογένειά μου και για να τους κάνω όλους υπερήφανους» δήλωσε Geneva από την καραντίνα του νοσοκομείου.
Η θεραπεία στην αρχή δεν πήγαινε και τόσο καλά και η υγεία της χειροτέρευε έτσι η οικογένειά της την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο για να την αποχαιρετήσει μέσα από ένα τζάμι κρατώντας σημειώματα που έλεγαν «σε αγαπώ».

Αναγκαστικά οι γιατροί την μετέφεραν σε άλλο δωμάτιο με έναν ακόμα ασθενή έτσι η οικογένεια δεν θα μπορούσε να την επισκεφτεί όμως θα μπορούσαν να κάνουν βιντεοκλήση για να την βλέπουν.

Και εκεί που δεν το περίμενε κανείς η 90χρονη άρχισε σιγά-σιγά να αναρρώνει και να παίρνει τα πάνω της. Ζητούσε μάλιστα ποτά και πατατόσουπα.

«Ήξερε ότι αυτό ήταν που χρειαζόταν για να τη βοηθήσει να καλυτερεύσει και από ό,τι φαίνεται λειτουργεί, ο γιατρός και οι νοσηλευτές θέλουν τη συνταγή!», δήλωσε η οικογένειά της.

Ο γιατροί δήλωσαν ότι τα μόνα συμπτώματα που έχει είναι ο βήχας και δεν χρειάζεται πλέον αναπνευστική βοήθεια ενώ μάλιστα σκοπεύουν να της ξανακάνουν το τεστ αν για 3 μέρες δεν έχει συμπτώματα. 

«Βάλτε τα δυνατά σας να παραμείνετε αισιόδοξοι, βρείτε το καλό μέσα στο κακό, ευχαριστείστε όσους σας φροντίζουν και περάστε χρόνο με τους νοσοκόμους ώστε να γνωρίζουν ότι δε προσέχουν έναν ακόμη ασθενή» τόνισε η γλυκιά Geneva.

Με πληροφορίες από people.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X