ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυτή η tattoo artist καλύπτει ουλές και σημάδια με υπέροχα σχέδια

«Πιστεύω πώς ένα όμορφο τατουάζ θα μπορέσει να νικήσει κάθε ανασφάλεια»

H ιστορία των tattoos και η εξέλιξή τους μέχρι σήμερα είναι απίστευτη. Οι άλλοτε ζωγραφιές ταμπού που μπορεί να είχε κάποιος στο κορμί του είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο. Για κάποιους είναι τρόπος έκφρασης, για κάποιους άλλους είναι τέχνη, για άλλους πάλι τα tattoos είναι κάτι πιο βαθύ, μια ολόκληρη ιστορία, ένα αίσθημα «αγάπης» που επιλέγουν να σημαδέψουν το κορμί τους με αυτό για πάντα.

Η tattoo artist Ngoc όπως είναι γνωστή στα κοινωνικά δίκτυα χαρίζει καθημερινά χαμόγελα σε ανθρώπους που το κορμί του έχει χαραχτεί με ουλές διαφόρων ειδών. Ένα ατύχημα, μια εγχείρηση, ή μια αρρώστια η οποία τους έχει σημαδέψει για πάντα όλα αυτά η Ngoc τα παίρνει και τα μετατρέπει σε τέχνη.

Είναι σημάδια τα οποία μπορεί τις πλείστες φορές να είναι επιφανειακά όμως φτάνουν πιο βαθιά εκεί κάτω στην ψυχή. Μέσα από τα εκπληκτικά tattoos σχέδιά της καλύπτει αυτές τις ουλές και κάθε ανασφάλεια που μπορεί να έχει το άτομο που κουβαλάει αυτά τα σημάδια. Ξεκινώντας από το έξω σιγά-σιγά φτιάχνεται και το μέσα. Γιατί όσο καλύτερα νιώθουμε με τον εαυτό μας τόσο πιο εύκολα μπορούμε να ξεπεράσουμε κάτι και να προχωρήσουμε παρακάτω χωρίς να μένουμε παιδευμένοι στα παλιά.

Μιλώντας στο Bored Panda η Ngoc αναφέρει ότι «Πιστεύω πώς ένα όμορφο τατουάζ θα μπορέσει να νικήσει κάθε ανασφάλεια που νιώθει κάποιος για τα σημάδια που έχει στο σώμα του»

Και αυτό φαίνεται να καταφέρνει ενώ τα αποτελέσματα που υπάρχουν στο profile της είναι πραγματικά εκπληκτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
tattoo  |  ουλές  |  καλύπτει  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS