ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αυτή ήταν η αντίδραση του μικρού Archie στην γέννηση της αδελφής του

Όσα αποκάλυψε πηγή κοντά στην οικογένεια.

newsroom must

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, καλωσόρισαν το δεύτερο μέλος της οικογένειάς τους στον κόσμο, την Παρασκευή 04 Ιουνίου 2021 και πλημύρισαν τα tabloids ανά το παγκόσμιο με χαρά.

Να θυμίσουμε πως η μικρή Lilibet "Lili" Diana Mountbatten – Windsor, γεννήθηκε στις 11.40 π.μ. και ζύγιζε περίπου 3,400 γραμμάρια, στο νοσοκομείο, Santa Barbara Cottage στην California, με τον πρίγκιπα να είναι παρών κατά την διάρκεια του τοκετού.

Όσον αφορά το όνομα της μικρής, είναι φυσικά εμπνευσμένο από την πρόγιαγιά της και βασίλισσα της Αγγλίας - της οποίας το nickname της είναι Lilibet- και το middle name της, Diana προς τιμήν της αγαπημένης της γιαγιάς, The Princess of Wales και μητέρα του Harry, Diana.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle | Sussex Fam (@hrhofsussex)

Νέα δημοσιεύματα τώρα, θέλουν τον πατέρα της Meghan, Thomas, να στέλνει τις ευχές του και την αγάπη του προς το ζευγάρι, με τους ίδιους να ενθαρρύνουν όσους θέλουν να στείλουν δώρα, να το κάνουν μέσα από δωρεές σε εργαζόμενες μητέρες και κορίτσια.

Ενώ, με βάση πηγή στο ‘Us Weekly’ ο Archie (2 ετών) υποδέχτηκε την μικρή του αδελφή πίσω στο σπίτι με την μητέρα του, καθώς, «λάτρεψε τη μικρή του αδερφή κατά την άφιξή της στο σπίτι. Την κράτησε με τη βοήθεια των γονιών του και της έδωσε πολλά φιλιά. Είναι τόσο ευγενικό και στοργικό παιδί που δεν θα υπάρξουν προβλήματα ζήλιας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση