ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυτή ήταν η γυναίκα που πίστευε η Diana ότι την απατούσε ο Κάρολος

Πρόκειται για την νταντά της οικογένειας.

newsroom must

Πολλά είναι τα νέα δημοσιεύματα, με αφορμή τα 60χρονα της πριγκίπισσας Diana, στα Βρετανικά μέσα, καθώς πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να «ξεσκεπάσουν» την αλήθεια για τον θάνατό της, τον Αύγουστο του 1997.

Ένα από αυτά αφορούσε τον πρίγκιπα Κάρολο, και τις αποκαλύψεις ότι είχε ανακριθεί από την Scotland Yard, μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας, αναφορικά με ένα γράμμα, που είχε γράψει, στο οποίο περιέγραφε ότι ο σύζυγός της σχεδίαζε να την δολοφονήσει, φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια, τις φήμες περί σχέσης του με την νταντά των παιδιών τους, Tiggy Legge – Bourke.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Riccardo Paolini (@riccardopaolini)

Ο παλιός αρχηγός της Scotland Yard, John Stevens, είπε πρόσφατα στην ‘Daily Mail’, ότι είχε μιλήσει με τον πρίγκιπα Κάρολο, για το σημείωμα που είχε γράψει η πριγκίπισσα το 1995, χαρακτηριστικά, «ο σύζυγός μου σχεδιάζει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου, πρόβλημα στα φρένα και σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι», προκειμένου, όπως υποστήριξε, να ‘βγει από τη μέση’ για να μπορέσει να παντρευτεί την Tiggy. Με την Camilla, να μην είναι τίποτα άλλο παρά «ένας αντιπερισπασμός», ισχυριζόμενη ότι κορόιδευε και τις δύο.

Η Tiggy, ήταν η νταντά του William και του Harry το 1993, λίγο μετά τον χωρισμό του Καρόλου με την πριγκίπισσα Diana. Η ίδια, είχε πάει μαζί με την βασιλική οικογένεια στις διακοπές τους, δημιουργώντας μια στενή σχέση μαζί τους. Με τα δύο αδέλφια (William & Harry) να πηγαίνουν και στον γάμο της το 1999. Και την ίδια να είναι καλεσμένη στον γάμο του Harry, και λαμβάνοντας την τιμή να είναι μια από τους νονούς του μικρού Archie.

Ενώ, σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα Diana, πίστευε ακράδαντα ότι η Tiggy και ο Κάρολος, έχουν σχέση, όταν ο Martin Bashir της έδειξε πλαστά έγγραφα που αποδείκνυαν ότι η νταντά είχε υποβληθεί σε άμβλωση, αφού έμεινε έγκυος από τον πρίγκιπα.

Επιπρόσθετα, με βάση τον Stevens , ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είχε τίποτα να κρύψει, καθώς «αν υπήρχε κάποιος ισχυρισμός ότι ο Bashir είχε δημιουργήσει ψευδή έγγραφα για να τα δείξει στη Diana, κάτι που είναι εγκληματική πράξη, θα το είχαμε ερευνήσει. Αλλά αυτό, δυστυχώς, προέκυψε πρόσφατα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X