ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Στα πρώτα επεισόδια της σειράς βλέπουμε την νεαρή Diana πριν μετακομίσει στο παλάτι να ζει μαζί με τρεις φίλες της σε ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τον Andrew Morton και το "Diana: Her True Story—in Her Own Words", αυτή ήταν η καλύτερη περίοδος στην ζωή της - κάτι το οποίο αποκάλυψε η ίδια. "Ήταν νεανικό, αθώο, απλό και πάνω απ 'όλα διασκεδαστικό", είπε η Diana, σύμφωνα με το βιβλίο του Morton, για το χρόνο της στο διαμέρισμα. "Γελούσα πολύ εκεί", φαίρεται να είπε η πριγκίπισσα στον συγγραφέα.

Ποιες ήταν οι συγκάτοικοι της Diana; Στην πραγματικότητα η Diana έμενε αρχικά με την στενή σχολική φίλη της Carolyn Bartholomew και με ακόμη δύο συμμαθήτριές τους, την Sophie Kimball και την Philippa Coaker. Στην συνέχεια, ένα χρόνο μετά από την μετακόμισή της στο διαμέρισμα και πιο συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 1980, η Diana ξεκίνησε την σχέση της με τον Κάρολο. Τότε, η Diana και η Carolyn συνέχιζαν να μένουν στο διαμέρισμα, αλλά οι νέοι συγκάτοικοί τους ήταν η Anne Bolton και η Virginia Pitman. Αυτοί είναι οι τρεις φίλοι που βλέπουμε γύρω από την Diana στο τρίτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν.

Στις 24 Φεβρουαρίου του 1981, μετά την δημόσια ανακοίνωση του αρραβώνα της, η Diana μετακόμισε στο διαμέρισμά της με τον Κάρολο. Τότε εγκαταστάθηκε στο Clarence House.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ