ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Αυτή την στιγμή «ξεσκονίζουν» το γραφείο του 35χρονου στο στρατόπεδο στην παρουσία του

Για «κρίσιμα σημεία» στην λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου έκανε λόγο ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, σε δηλώσεις που παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας, από τον χώρο των ερευνών στο Μιτσερό. Την ίδια ώρα, ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή των ερευνών στο φρεάτιο, εξαιτίας προβλημάτων στις δοκούς που στηρίζουν τα αναβατόρια και τους μεγάλους κινδύνους που ελλοχεύουν για τα μέλη των ομάδων που διεξάγουν έρευνες.

Συνεχίζεται η επιχείρηση στην Μεμί

Λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι, τα μέλη της ΕΜΑΚ μπήκαν στην λίμνη με τις φουσκωτές βάρκες, ενώ επιστρατεύθηκε και η ρομποτική κάμερα για την έρευνα στα κρίσιμα σημεία.

Γύρω στις 09:30 το πρωί της Τρίτης, έφθασαν στην λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου μέλη της ΕΜΑΚ με τις φουσκωτές βάρκες, καθώς και μέλη της ιδιωτικής εταιρείας που μετέφεραν στο σημείο το ρομπότ που θα καταδυθεί ξανά σήμερα για να ερευνήσει στα κρίσιμα σημεία του βυθού. 

Στο σημείο έφθασε και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, για επίβλεψη της επιχείρησης έρευνας με την ρομποτική κάμερα.

Η Αστυνομία στο στρατόπεδο

Με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ο 35χρονος αξιωματικός της ΕΦ, πέρασε την πύλη του στρατοπέδου, όπου υπηρετούσε. Όπως πληροφορούμαστε, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τρίτης, τέσσερα οχήματα της Δύναμης, έφτασαν για να προβούν σε εξονυχιστικό έλεγχο στο γραφείο του, στην δική του παρουσία.

Ο ίδιος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, φαίνεται εντελώς ψύχραιμος, χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις.

Παράλληλα, σε επικοινωνία που είχαμε με άνθρωπο που υπηρετεί στην ίδια μονάδα μαζί με τον 35χρονο ύποπτο, πληροφορηθήκαμε πως πρόκειται για ένα άτομο ήσυχο και λιγομίλητο.

Όπως χαρακτηριστικά μας είπε κανείς από το στρατόπεδο δεν είχε υποψίες ότι ο 35χρονος έκρυβε πίσω από την στολή της Εθνικής Φρουράς αυτά τα φρικτά εγκλήματα.

Σύμφωνα με τα όσα μας λέχθηκαν, ο 35χρονος ύποπτος την Τρίτη 16/4 δύο μέρες μετά τον εντοπισμό του πρώτου πτώματος, πήγε κανονικά στην υπηρεσία του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Αξίζει να αναφερθεί και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ατόμου που είχαμε επικοινωνία, ο 35χρονος μετά τον χωρισμό του ήταν ανήσυχος, πράγμα που συζητούσαν στο στρατόπεδο.

Όσα έγιναν χθες

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του από το Μιτσερό ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δήλωσε πως οι έρευνες στο φρεάτιο σταματούν για λόγους ασφαλείας, καθώς έχει διαπιστωθεί μια μικρή κάμψη των μεταλλικών δοκών που συγκρατούν τα αναβατόρια.

«Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες τόσο στην περιοχή της λίμνης στο Ξυλιάτο, όσο και στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Στη λίμνη στο Ξυλιάτο η έρευνα θα συνεχίσει και την Τρίτη με την χρήση του ρομπότ. Έχει αξιολογηθεί η κατάσταση εκεί πέρα. Υπάρχουν κάποια κρίσιμα σημεία, για τα οποία πρέπει να συνεχίσει η έρευνα και τις επόμενες μέρες με μηχανικά μέσα.

 

Στο φρεάτιο στο Μιτσερό, έχει διαπιστωθεί μια μικρή κάμψη των μεταλλικών δοκών που συγκρατούν τα αναβατόρια. Για λόγους ασφαλείας, έχει ασφαλιστεί ο χώρος και δεν επιτρέπεται σε κανένα να επιχειρήσει. Με τη συσκευή εντοπισμού και το ρομπότ, διενεργήσαμε έρευνα στην δυτική πλευρά, και φτάσαμε τα 130 μέτρα. Απομένει το κεντρικό σημείο, που πρέπει να ερευνηθεί.

Την Τρίτη θα εξετάσουμε με ειδικούς πώς θα ασφαλίσουν τα αναβατόρια, έτσι ώστε να συνεχιστούν με ασφάλεια οι έρευνες. Μέχρι να γίνει συντήρηση και σταθεροποίηση του ανελκυστήρα δεν θα γίνουν ενέργειες. Θα εξακολουθήσουμε τις έρευνες για όσο χρειαστεί, ακόμα και το Πάσχα θα είμαστε εδώ».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση