ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυτό είναι το φετινό φαβορί για πρωτιά στην Eurovision

Το τραγούδι μιλά για την γυναικεία ενδυνάμωση και κινείται σε ρυθμούς τσάρλεστον.

newsroom must

Με την 18χρονη Destiny, επέλεξε να προχωρήσει η Μάλτα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ερμηνεύοντας το τραγούδι “Je Me Casse”. Η επιλογή δεν έγινε καθόλου τυχαία, καθώς το τραγούδι μιλά για την γυναικεία ενδυνάμωση – με επιρροές από τα παγκόσμια κινήματα, και κινείται σε ρυθμούς τσάρλεστον.

Η ίδια, μιλώντας για αυτό, εξήγησε ότι το τραγούδι της, αφορά τις γυναίκες, δίνοντάς τους ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης και εξοικείωσης με το σώμα τους, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την αξία τους.

Για τις ανάγκες του τραγουδιού, η Destiny συνοδεύεται από την Εθνική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Μάλτας, ενώ το βίντεο είχε γυριστεί στο Οχυρό Saint Elmo, το οποίο βρίσκεται στην πρωτεύουσα του νησιού, Βαλέτα, και είναι μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Το φετινό φαβορί λοιπόν, Destiny Chukunyere, έχει γεννηθεί στην Μάλτα, και έχει παρελθόν σε νίκες σε αντίστοιχους διαγωνισμούς, αφού κέρδισε τον Διαγωνισμό της Junior Eurovision το 2015, με το τραγούδι “Not my Soul”, ενώ ταυτόχρονα είχε νικήσει και το X-Factor της Μάλτας, κλειδώνοντας την εκπροσώπηση στην Eurovision, με το τραγούδι “All of my love”.

Η ίδια, θα λάβει μέρος στον πρώτο ημιτελικό, στις 18 Μαΐου 2021, και ανυπομονούμε όλοι να την θαυμάσουμε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Destiny (@destinyofficial_x)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X