ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυτό είναι το κρασί που «έλυσε» τη γλώσσα του Συλλούρη

Από το βίντεο έχουν γίνει πολλές σκηνές viral

newsroom must

Μέχρι τώρα είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι έχουμε παρακολουθήσει το αποκαλυπτικό βίντεο του Al Jazeera που «καίει» υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της Κύπρου τα οποία όπως φαίνεται βοηθούσαν εγκληματίες κάθε λογής να αποκτήσουν Κυπριακό διαβατήριο με αντάλλαγμα πολλά εκατομμύρια σε επενδύσεις.

Από το βίντεο έχουν γίνει πολλές σκηνές viral με τον κόσμο της Κύπρου να μην ξέρει αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει. «This is Cyprus» ακούμε να λένε αρχικά και λίγο αργότερα μαζεμένοι όλοι η «παλιοπαρέα» στο σπίτι του Τζιοβάνι, o Συλλούρης μας κλείνει το μάτι ενώ απολαμβάνει το κρασί του.

Μάλλον, business χωρίς κρασί δεν γίνονται αφού βοηθάει να «λυθεί» η γλώσσα, να χαλαρώσουν οι συνομιλητές και να… «κυλίσει το νερό στο αυλάκι». Το κρασί που απολάμβανε ο Συλλούρης και τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι πάντως είναι Κυπριακό – να μην δείξουμε όλα μας τα καλούδια στους ξένους; - και πιο συγκεκριμένα ένα παλαιωμένο Cabernet Sauvignon του οινοποιείου Τσιάκκας.

Το Cabernet Sauvignon γενικά έχει μια σταθερή και πλούσια γεύση ενώ περιέχει άφθονες τανίνες, έτσι ώστε να μπορεί να αντέξει τη μακροχρόνια γήρανση γι’ αυτό και το συγκεκριμένο είναι σε Magnum συσκευασία. Λέγεται μάλιστα ότι δείχνει την πραγματική του αξία μόνο όταν παλαιωθεί για δεκαετίες ακριβώς όπως και τα πρόσωπα που είδαμε στο βίντεο. Πέρασαν χρόνια αλλά έδειξαν ποιοι πραγματικά είναι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X