ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αυτό είναι το νέο Έντυπο Β διακίνησης

Αλλάζει το έντυπο για τις κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις με SMS από την ερχόμενη Δευτέρα (15/3) και Τρίτη (16/3) με ορισμένες προσθήκες.

Αλλάζει το έντυπο για τις κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις με SMS από την ερχόμενη Δευτέρα (15/3) και Τρίτη (16/3) με ορισμένες προσθήκες. 

Υπενθυμίζεται ότι η κατ’ εξαίρεση μετακίνηση θα επιτρέπεται δύο φορές ανά ημέρα με την αποστολή γραπτού μηνύματος στο 8998 για τις περιπτώσεις που αναφέρονται στο Έντυπο Β. Τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών δύνανται να χρησιμοποιούν το Έντυπο Β δύο φορές ημερησίως για τις κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις τους. Υπάρχουν εννέα (9) κατηγορίες για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση με την αποστολή SMS.

 Για μετάβαση σε υποστατικό εστίασης (μόνο για εξωτερικούς χώρους), αποστέλλεται γραπτό μήνυμα επιλέγοντας τον αριθμό 2.

Η Κατηγορία 6 τροποποιείται και, εκτός από τη μετακίνηση για σκοπούς άθλησης και ατομικής εκγύμνασης, περιλαμβάνει τη μετακίνηση για πρόσβαση σε δημόσιους χώρους συναθροίσεων, δηλαδή σε πλατείες. Για μετάβαση σε εκδρομικούς χώρους και φράγματα, όπου η πρόσβαση θα επιτρέπεται μόνο στις 15 Μαρτίου, αποστέλλεται μήνυμα στον αριθμό 6.

Όλες οι υπόλοιπες Κατηγορίες παραμένουν οι ίδιες.

Από τη Δευτέρα 15/3 το κέρφιου μετακινείται από τις 21:00 το βράδυ στις 23:00 το βράδυ.

 

Πώς ανοίγει η εστίαση

Από τις 16 Μαρτίου, επιτρέπεται η λειτουργία μόνο των εξωτερικών χώρων των υποστατικών εστίασης, τηρουμένου του υγειονομικού πρωτοκόλλου και των κατευθυντήριων οδηγιών.

Η πιο πάνω απόφαση ισχύει μόνο για τις πιο κάτω κατηγορίες χώρων εστίασης:
- Εστιατόρια
- Ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα
- Ταβέρνες
- Καφετέριες
- Πιτσαρίες
- Μπυραρίες, σνακ-μπαρ και μπαρ
- Καφενεία
- Κυλικεία ή/και χώρους εστίασης σχολείων, αθλητικών ομίλων, πολιτιστικών ομίλων, σωματείων, συλλόγων, κτλ.

Υπενθυμίζεται ότι η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε τραπεζοκαθίσματα. Εάν στις πιο πάνω επιχειρήσεις λειτουργούν μπαρ, απαγορεύεται η απευθείας εξυπηρέτηση των πολιτών σε αυτά και η χρησιμοποιούνται μόνο για την προπαρασκευή φαγητών και ποτών από το προσωπικό του υποστατικού.

Ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι στους χώρους εστίασης (εξωτερικοί χώροι των υποστατικών) είναι τα 8 πρόσωπα, ανεξαρτήτως ηλικίας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση