ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αυτό είναι το πρωτότυπο δώρο που έκαναν καλλιτέχνες στην Meryl Streep

Με αφορμή τα 72α γενέθλιά της.

newsroom must

Τα 72α γενέθλιά της γιόρτασε χθες η Οσκαρική Meryl Streep, με άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο να μοιράζονται μαζί της, τις ευχές τους, με διάφορους τρόπους.

Δύο από αυτούς ήταν και ο Adrian Wilson (καλλιτέχνης) και ο Matt Duncan (υπεύθυνος παραγωγής ταινιών), που αποφάσισαν να ευχηθούν στην ηθοποιό με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

Οι ίδιοι, επέλεξαν να αλλάξουν το όνομα, μιας γνωστής στάσης του μετρό στην Νέα Υόρκη, από ’72 Street’ σε ’72 Streep’ (χρησιμοποιώντας το επίθετό της), ανήμερα της ημέρας των γενεθλίων της, 22/06.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το Instagram, όπου σε ανάρτηση είδαμε την αλλαγή, με τις φωτογραφίες να δείχνουν ότι είναι πραγματικότητα και όχι προϊόν μοντάζ.

Ενώ ο καλλιτέχνης σε μετέπειτα συνέντευξή του αποκάλυψε ότι αυτή ήταν μια έκπληξη που θεώρησε ότι είναι τέλεια, καθώς η Meryl είναι «εθνικός θησαυρός, οπότε θα αρέσει σε όλους». Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος, παλαιότερα είχε επιλέξει να τιμήσει και τον Prince, την Aretha Franklin και άλλους. Με μοναδική ευχή οι υπεύθυνοι μεταφορών της πόλης να αφήσουν ανέπαφη την πινακίδα «έστω για μια μέρα».

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Matt Duncan (@graycement)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση