ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Αυτό ήταν το στήριγμα του πρίγκιπα Κάρολου στην κηδεία του πατέρα του

Η αναφορά στην σύζυγό του Camilla, Δούκισσα της Κορνουάλης.

newsroom must

Την δεύτερη μεγαλύτερη απώλεια της ζωής του ζει από την περασμένη Παρασκευή (09/04/21) ο πρίγκιπας Κάρολος, η πρώτη όταν έχασε την μητέρα των παιδιών του και πρώην γυναίκα του Diana.

Ο ίδιος καταβεβλημένος και φανερά συγκινημένος παρευρέθηκε στην κηδεία του πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππου, το Σάββατο (17/04/21) έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Camilla, Δούκισσα της Κορνουάλης.

Ειδικός στα θέματα γλώσσας του σώματος, Judi James, είπε χαρακτηριστικά «Ο πρίγκιπας Κάρολος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της δημόσιας ζωής του αποκρύβοντας τα συναισθήματά του, όμως σήμερα τα δάκρυα δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κυλούν στο πρόσωπό του» ενώ συνέχισε «Η Camilla πάντα ήταν προστατευτική και έδειχνε κατανόηση απέναντι στον Κάρολο, από τότε που δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους.Την ίδια κατανόηση και στήριξη έδειξε και σήμερα, με σχεδόν απαράμιλλο μητρικό ένστικτο. Κάτι που ενώνει το ζευγάρι από τότε που παντρεύτηκαν».

Καταλήγοντας η ειδικός πρόσθεσε ότι «Τα ακατάπαυστα δάκρυα του πρίγκιπα Καρόλου, δείχνουν ότι ο ίδιος νιώθει μόνος και το ίδιο συμπονετικός με την μητέρα του, Βασίλισσα Ελισάβετ, χωρίς την καθοδήγηση του πατέρα του».

Η Camilla, ακολούθησε τον κώδικα ενδυμασίας κατά γράμμα, φορώντας ένα μαύρο σύνολο και μια καρφίτσα που είχε συναισθηματική αξία, συμβολίζοντας την θέση της ως Colonel-in-Chief.

Δείτε την αντίδρασή τους στο βίντεο που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση